sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Rodos, osa 2

Rodos, Kreikka <3 
Jaahas. Viimeinen yö Rodoksella. Maataan juuri sängyllä ja surffataan huonolla netillä ennen kuin silmät painuu kiinni. En ole varma saanko unta, sillä äsken kun saavuttiin kämpille niin täällä odotti eteisen lattialla maailman suurin hämähäkki. Semmosia on vain ja ainoastaan elokuvissa. Meinasin pyörtyä. Kiitos vaan, viimeinen yö pilalla! Melkein. 

Odottamassa taxia

Ollaan löydetty täältä vanhasta kaupungista ihan mahtava Kreikkalainen perhe ravintola. 


Mama Sofia

Ruoka syötävää ja palvelu.. ihan uskomatonta. Tarjoilijoissa on tytärtä, veljeä, vaimoa jne. Saatiin tänään jälkiruokaki talon tarjoamana. Se oli vain pieni osa sitä mahtavuutta. Tulee ikävä tunnelmaa. Ainiin ja edellisenä iltana viereisen hotellin ravintola tarjosi pullon viiniä, shotit ja vielä Miikkalle mafiacapuccino!!! Ollaan ehditty nauraa näitä mahtavia ja ystävällisiä kreikkalaisia. Todella palvelu altista henkilökuntaa kun sattuu oikeeseen paikkaan. 


Mama Sofia

Yhdestä ravintolasta ehdittiin poistua kun tarjoilu ei ollu kerta kaikkisesti millään tavalla ihmisen kestettävää. Ekalla kerralla odotettiin 50min pääruokaa mikä oli pettymys, eikä kaupan päällinen olut sitä lähes tunnin odotusta korvannut. Toisella yrityksellä päätettiin lähteä koko ravintolasta viereiseen hotelliin syömään. Otettiin menu mikä sisälsi pitkän kaavan. 

Viereisestä hotellista


Siinä osa menusta


Huomenta! Nyt on jo sunnuntai aamu! Jaksoin eilen kirjoittaa tohon asti. Istutaan juuri aamupalalla. Tai se on jo loppu, mut me nautitaan vielä rauhassa kahvia.

Näissä tunnelmissa

Meillä on tässä kohta edessä pulma. Kämpän luovutus on klo 12.00 mutta meidän lento lähtee vasta klo 20.40. Toivon kovasti että saadaan pitää huone ainakin neljään asti. Sais ottaa rauhassa viimeistä kertaa arskaa omalla rannalla ja nukkua siihen päälle pienet päikkärit. 

Nyt moikka taas ja seuraavaksi kirjoittelen lentokoneesta! 

Ainiin, ihan mahtavaa, pääsin mukaan Onni Blogit - listalle. Tätä kautta ihmiset löytää blogiini entistä helpommin. Onni Blogin tarkoitus on listata aitoja ja arkisia blogeja yhteen, omani lukeutuu hyvinvointiin, eli silloin tällöin täältä saa jatkossakin lukea terveys hömppää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)