torstai 8. lokakuuta 2015

Shoppailu addiktiosta oksentamiseen

 Hellurei torstai iltaan! 

Isukki kokkailee tuolla lihakastiketta ja muussia, minä istun koneella ja kirjoitan blogia. Hyvä jako. Ilta menee paratiisihotellia ja robaa katsomalla. Päivän paras juttu: kävin kampaajalla ja olen todella todella tyytyväinen loppu tulokseen. Harvoin kampaajalta lähdetään täysin onnellisena. Tai olen vaan käynyt väärissä paikoissa.


Aika makee muutos

Hullut päivätki tuli koluttua läpi, hyvin pikaisesti. Hirveä ryysis ja tuotteetkin niitä samoja mitä on aina ollut hyllyllä? haha. Tai sit mun on vaa pakko keksiä jtn negatiivista koska itseään ei enään kiinnosta. Olen vain tajunnut kuluneen vuoden aikana että maailmassa on materiaalin ja työn yläpuolella paljon paljon tärkeämpiäkin asioita ja mä haluan keskittyä niihin. Harva tulee koskaan hoksaamaan asiaa. Se miten sen tajusin, on salaisuus. Kantapään kautta. Mutta onneksi nyt 23vuotiaana kuin paljon myöhemmin tai ei koskaan. Valitettavasti suurin osa ihmisistä elää siinä rahalla pyörivässä oravanpyörässä. Onnettomina. Sääliksi käy. Itseasiassa mun käy kaikkia ihmisiä sääliksi ketä shoppailee elämäntehtäväkseen, saa hetken mielihyvää ja loppu ajasta paiskoo töitä 24/7. Kaikilla on joku tarve näyttää olevansa jotain ja tienata paljon. Semmonen oli minunkin haave teininä, ollaan rikkaita ja eletään näyttävästi. Omistan yhden LV huivin mikä maksoi lähes 500€ ja se oli viimeinen  överi ostos. Okei, onneksi se oli joululahja mutta sama ei tuu enään ikinä toistumaan. Harkitsin silloinkin otanko vastaan ja ajattelin että vain kerran elämässä. Ihminen saa olla aika mielipuoli ja prioriteetit pikkasen sekaisin tässä elämässä. Välillä oikein miettii millaiselta sialta näyttää kadulla melkein puolen tonnin huivi kaulassa ja ihan hävettää. Tajusin myös sen että haluan että Miikka pysyy aina tollaisena, tienataan kohtuudella ja eletään perus hyvää elämää. Raha ei tuo onnea. Mielummin pidän Miikkan tarpeeksi kotona vierelläni kuin että se olisi jatkuvasti töissä, minä yksin mutta oma luottokortti. Ei kiitos. Onni on hyvä terveys ja rakkaus.

Rahan janoinen elämä ei ole sitä oikeeta elämää. Vaikka kuinka paljon sä tienaisit se ei tule koskaan riittämään. Kaikki aika on aina pois perheeltä, läheisiltä, niistä pienimmistä tärkeimmistä asioista mistä ihmisen oikea onni koostuu.

Kaikkien pitäis ottaa hippien elämäntyylistä osaa. Oikeasti! Olen iha tosissani. Vaikka ne hipit kävelis bambusta tehdyissä kuteissa ja näyttäisi säälittäviltä niin ne on niitä ihmisiä ketkä on löytäny mielenrauhan, oman onnen, oman tien. Kuulutaan osaks luontoa, tunnetaan syvä yhteys elämään, sen tarkoitukseen ja keskitytään siihen olennaiseen. Elämäntaikaan.  Eikä mihkää helvetin macin meikkeihin, merkkivaatteisiin ja muihin ulkoisiin tekijöihin. Elämä menee hukkaan sillä tavalla. Tuhlataan energiaa yhdentekeviin asioihin.

Siks mua nykyään oksettaa ostaminen. Ostan vain tarpeellisen, puuttuvat palaset, esimerkiksi tänään ostin stokkalta vain ja ainostaan ripsivärin loppuneen tilalle. Ruokaostoksia ei lasketa. Oishan siellä ollu kaikenlaista muutakin mutta en koe että hyödyn niistä mitenkään. Miksi ostaa? Olin joskus todella materialisti. Oli pakko saada ainakin kerran viikossa jotain uutta, siitä sai inspiraatiota. Huh ku olin eksyksissä!!Jätin stokkan ajaksi painavimmat autoon mut huomatkaa mikä tärkeä kalusto on mukana, selfie stikki! 

Tän päivän otoksia

Eilen ehti hiukan pelästyä että tuleeko tämä talvi näin äkäisesti vasten kasvoja. Pakkasta -4,5. Auto jäässä ja skrapausta paljain käsin kiekolla. Eka mikä juolahti päähän: talvi on vittumainen. Kaunis mutta ilkeä...Uusi takki pääsi heti testaukseen. 


Eilis illan kevyt & maukas salaatti thai style
- kaalia
- jäävuorisalaattia
- kurkkua
- tomaattia
- varsiselleriä
- chiliä
- suolattuja maapähkinöitä
- punasipulia
-sika-nauta jauhelihaa

- Mausteena kalakastiketta ja limemehu

Paratiisihotelli pyörii taustalla ja voisinko edes hiukan repiä tota Siljaa ja Annaa tukasta? Noi tytöt on just niitä lukiolaisia pissiksiä kun ei ole ikinä joutunut kokemaan mitään paskaa. Hemmoteltuja lapsia. Karmeeta touhua tommonen haukkuminen ja vielä tuon ikäisiltä. Kunnon myötähäpeä. Mitä toi Annakin tekee ohjelmassa kun on yhtä heikkohermoinen kuin taapero? :D 
Kelly ja Nadja on iha huippui mimmei :-)

Hyvää yötä <3 Anna 

1 kommentti:

  1. Sä oot kyllä oikeessa tosta materialismista liitettynä parisuhteeseen. Ei mies voi rakastaa luottokortilla, on oltava läsnä. Eikä sitä voi korvata rahalla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)