tiistai 6. lokakuuta 2015

Snäppii ja uutta takkiii

Mahti tiistai

Ou mai gaad. Mullapas on hyvä fiilis! Ensiksi heräsin väärällä jalalla, hampaat oli eilis illasta pesemättä ja samalla ärsyttävä puhelinmyyjä soitti M:lle. Meinas mennä hermo, kunnes sain pestyä lärvini ja istuutuin takaisin sängylle kahvikupin ääreen. Uusi yritys: huomenta vaan perheelleni, nyt mä olen hyvällä tuulella.

Sitten se kaikki hupi alkoi, hahaha. Latasin Snapchatin?! Mä lupasin aikoinaan itselleni etten tuu ikinä maailmassa lataaman sitä teinisovellusta, hyi hitto. Mutta toisin kävin. Pehmennyin ihan vaan siksi että sieltä kautta pääsee seuraamaan tarkemmin tärkeiden henkilöiden arkea. Sai naureskella heti aamusta erään tyypin lentokenttä sekoiluja. Voin nyt myöntää että Snapchatin keksijä on aika mahti tyyppi. 

Rakastuin joskus instagramissa siihen että siellä pääsee ihmisten arkeen syvälle sisälle, ympäri maailmaa mutta snäppi on kyllä aivan toista tasoa, ns next leveli. Toki instagrami tulee aina olemaan somepaikka missä vietän eniten aikaan. Olen ihan käsi vielä snäpissä mutta eiköhä sinne ala tulemaan pikkuhiljaa jos jonkunlaista materiaalia, joten saa lisätä: annabeimaneToiseen kivaan asiaan: taisin löytää kivan takin, syksylle/keväälle. Tein kuvakaappauksen takista


Tossa takissa on sisällä ihana lämmin ja pehmeä karvavuori. Tärkein ominaisuus on tuulen ja veden pitävyys.  Voi huoletta lähteä lenkille koiran kanssa, vaikka tihkuttaisi vettä. Tosin, koira ei ehkä innostu. Kuitenkin. Takki on myös pitkä, joten lämmittää kokonaisvaltaisesti. Eikö ookki ihana? 

Kaapistani löytyy ainoastaan untuva ja muita kangastakkeja, joten tämä oli toivottu yksilö. Jos muut ovat kenkä/laukku friikkejä, niin minä olen takkifriikki. Takkeja löytyy oikeastaan melkein joka lähtöön.. 

Aijai, vatsa kurnii. Täytyy varmaan alkaa syömään eilistä kaalilaatikkoa. Minun tämän kertainen versio kaalilaatikosta on naurettavan yksinkertainen. En lisännyt siirappia yms, esivalmistin ainekset ja heitin uuniin. Riisikin oli samassa kattilassa kaalin kanssa haha. Mausteena oli soijakastike, cayannepippuri, grillimauste. Meirami oli kaapista loppu.

Ai nyt M laitto viestiä et hänkin tulee kotiin syömään ja sen jälkeen Armanin kanssa moottoripyöräilee. Arman on tällä hetkellä täällä päin yhdellä mopotallilla tekemässä jaksoa joten jotain siihen liittyvää. M sai viime viikolla uuden hurlidurlin ja aika kova huuma päällä. Tokaisi ohimennen että onneksi ei ole kesä koska susta olisi Anna tullut moottoripyöräleski. Oukkipoukki! Ei musta olisi tullu leskiä. Mä istuisin mielellään jokirannassa skumppailemessa ystävien kanssa sillä aikaan, hah hah. 

Oi kesä, tule jo. Iskee kaamea jano kun ajatteleekin aurinkoa ja terdeä. Ensi kesästä tulee superi. En malta odottaa. Tai edes kevät ensiksi <3

Eilinen kuvasaldo: kaksi autokuvaa, sillä aikaan ku M haki huoltsikalta kahvia. Tehtiin extempore iltaretki klo19 Skanssiin, XXL kauppaan. Meinasin jos se takki olisi ollut sielläkin, mutta ei. M osti lenkkarit itelleen ja vielä semmoiset mistä olen unelmoinut. Ei ollu naisille heidän valikoimassa. Paska kauppa muutenkin, kaikenmaailman krääsää haha ja neonkeltaisia vaatteita, eikai

Huomenna alkaa HULLUT PÄIVÄT!!   Ootteko löytänyt jotain mieleistä? Mä löydän sieltä aina jotain, mutten tänä vuonna. Mulla pursuaa kaapit kaiken maailman tavaroita joten ei tee mieli ostaa mitään. Ainut mitä löydettiin kimpassa on toi söpö hummeri. Torstaina kampaajan jälkeen haen pari semmoista kotiin. Lemmikiksi. Mahalaukkuun. 

Semmoinen uutinen vielä että blogin suunta tulee muuttumaan lähi tulevaisuudessa. Mutta ei radikaalisti. Toivottavasti.

Liittykää lukijoiksi ja kommentoikaa paljon <3 Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)