sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Vklp käsikirjan mukaan?

Täällä vietettiin viikonloppua käsikirjan mukaan. Eli perus viikonloppu takana. Kiva sellainen. Vatsa täynnä irtokarkkeja, poppareita, kebabbia, muffinsia. Pää on tyytyväinen koska sinnittelin koko viikon kiltisti mutta vatsa on sitä mieltä että "yksi suolihuuhtelu nyt heti kiitos". Tein jo kaksi viikkoa sitten eikä näin usein oikein voi. Sitäpaitsi mulla on huomenna menoa niin ei olisi kivaa että pöksyyn valahtaa kakkaa. En käytä peräruiskeita vaan ihan tuplasti ummetuslääkettä niin johan tyhjenee. En suosittele. Varsinkaan säännöllisesti koska sitten häiriintyy/lakkaa oman vatsan automaattinen toiminta!

Se siitä. Piti tosiaankin silloin pe mennä katsomaan tps-jyp peliä mutta päikkäreistä herättyäni iski legendaarinen kiukku ja ketutus. En halua tehdä enään mitään, tuokaa ruokaa ja menen takaisin sänkyyn. Päätettiin kuitenkin käydä Turussa iltapalalla ja paikaksi valikoitui Hanko Sushi. Yum. Meidän yks lemppareista ruuista. Kiitos minulle että M saa kokea japanilaisten makuelämyksiä. Ei olisi kuulemma koskaan maistanut ennen minua. Riikassa söin aikoinaan maailman parasta sushia, friteerattua rapua!! Huhhuh ku oli rapea ja herkullinen yhdistelmä.


Tällä asulla perjantaina iltapalalla


California sushia, pari grillattua kampasimpukka sushia, misokeitto ja vihreää teetä, bueno
Kyllä hymyilyttää karkkipäivänä, #sundaymoodon

Lenkkeiltiinkin kumpanakin aamuna, koira kiittää:) 

A: ilma on yhtä kaunis kuin morsian
M: ei, morsian on kauniimpi, jos ilma olisi +20 niin sitten olisitte yhtä kauniita
<3


Elokuviiiiiin, jätin pipon kotiin kun M kysyi onko mulla sukka päässä. Juuri tuon takia en enään käytä pipoja, ei ainakaan mun mies syty, hahah

Hyvää yötä kaikille, koittakaa nukkua vaikka vatsa painaakin tonnin! #sunnuntaivirallinenkarkkipäivä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)