maanantai 14. joulukuuta 2015

Intialaista, vietnamilaista ja uusi hattu

Olin tuossa pe-la Helsingissä ystävän luona yökylässä. M oli tuon yön pikkujoulu risteilyllä. Voi hitsi miten paljon haluaisi itsekkin merelle seilaamaan. Rakastan merimaisemia ja laivan tunnelmaa. Mutta enhän mää.. Mä olen raskaana ja mitä mä siellä tekisin? Liian montaa tuntia tylsyyttä tälläiselle ylivilkkaalle. Pienessä tumussa se menee mukavasti ;-) hahah

Perjantai ilta, Helsingin keskusta

Saavuin perjantaina melko myöhään joten lähdettiin aika nopeesti kaupungille syömään. Hetken etsittyä netistä, päätettiin koittaa Espassa sijaitsevaa intialaista ravintolaa nimeltä Samrat.Paikka oli söpö. Just sellanen missä teki mieli istuskella rauhassa ja jutskailla. 
Kerma-curry kanaa
Ruuan jälkeen lähdettiin kävelee pitkin poikin jouluista keskustaa ja metrolla kämpille. 


Lauantaina seikkailtiin auton kaa kampille tekee muutama heräteostos. Ennen sitä mentiin testaamaan tutun suosittelemaa lie mi ravintolaa Hakaniemessä. Paikasta sai Aasialaista ruokaa ja nimenomaan keittoa suositeltiin. 

Sisäänkäynti


Ravintolan tiski


Ymmärsin että tuolla puolella juodaan drinksui ja kuunnellaan live musiikkia


Ja salin puolella syödään :) Eikö ole aika erikoisen oloinen mesta? Tekee hyvää kun pääsee koittaa uusia juttuja! Oltiin muuten ekat asiakkaat, saavuttiin heti aukeamisen jälkeen. Enhän mä tajunnu heti vaan kysyin ruokaa tilatessa että onko kello liian vähän vai miksei täällä ole vielä ketään. Mutta meidän jälkeen alkoikin tasaseen tahtiin valumaan ihmisiä syömään. Pelästyin jo että mikä ihmeen kämänen luola tää on hahah ja hiukan epäilytti hyvän ruuan puolesta

Saatiin herkullinen lounas uudessa ympäristössä, jää joksi aikaan mieleen :-)
Niiin maukasta: Pho-keitto possulla

Nautin suunnattomasti kun saan syödä toisen maan ruokia ja pääsee nauttimaan "uusista mauista". Varsinkin keitot ja tulinen ruoka yum. Pho keittoa olen ennenkin maistanut mutta tää oli paras maistamani! Suosittelen :-)

Kun vatsat oli tyytyväisen täynnä niin jatkettiin matkaa kamppiin. Ajettiin suoraan alas parkkihalliin, painotettiin mieleen että alue D mutta jotenkin onnistuttiin eksyä takas autolle mentäessä. Koitettiin olla näppäriä mutta se "oikominen" ei kannattanut. 20min säätämisen jälkeen päästiin kuitenki autolle! Wuhuu! 

Kamppi oli ahdistavan täynnä. Kierreltiin muutama kauppa, syötiin ja juotiin Fazeris kakkukahvit ja alle 3h kun lähettiin takas kämpille. Löysin kuitenkin niistä muutamasta kaupasti pari uutta kivaa juttua. Yks oli tää hattu
 
Tykästyin tohon heti! Kiljuin tyyliin kaupan toiselta puolelta ystävälle että kato kato ja otin hölmönä joku 10peilikuvaa ihastellessa hattua! Halusin jo syksyllä hatun ja niitä oli kaupat pullollaan mutten viitsinyt silloin ostaa kun kaikilla oli niitä samoja hattuja mitä kaupasta sillä hetkellä sai. 

Toinen hyvä ostos oli eräs H&M mekko.  Päätin että siitä tulee mun raskausmekko. Se on aivan ihana ja joustava. Niinkin nätti etten tiedä miten raaskin luopuu siitä ens vuonna kun se alkaa liian isoksi kun se oli jostain kohdasta nyt jo liian iso, mutta S kokoa koittaessa ihan liian tiukka... Ehkä vien mekon kavennattavaksi tai ehkä mun tekee mieli oksentaa sen päälle ja ihmettelen mitä ihmettä olen nähnyt tossa mekossa raskaushormooneissani hahah!! Laitan kuvan mekosta kun on sen aika loistaa :-) ehkä puen sen joulupöytään tai vasta tammikuussa tutun ristiäisiin. Luultavasti jouluna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)