lauantai 19. joulukuuta 2015

Pieni viesti teille kommentoijille:

Edellinen postaus koskien äitiyttä sai yllättävän paljon negatiivisia kommentteja.

 Olen varma että kaikki kommentit oli äideiltä. Hassua miten mua arvostellaan ylimieliseksi vaikka kommentoijalla itsellä on pokkaa luoda ihmisestä mielipide pelkän blogin perusteella. Tämän lisäksi pidetään itseään parempana koska oletetaan automaattisesti ettei toinen tiedä äitiydestä yhtään mitään. Mä luulen että se ylimielinen on siellä toisella puolella ruutua. :-) Mä tiedän just sen verran äitiydestä kuin mun tarvitsee tässä vaiheessa. Osan asioista oppii ja loput tulee luonnostaan. Ja jos ei kumpaakaan niin se EI OLE SULTA POIS ;-) 

Multa löytyy mielipiteitä, periaatteita ja arvoja ja mä kannan niitä juuri nyt, 2015 joulukuuta. Pliis koittakaa ymmärtää ihmiset että me ollaan erilaisia yksilöitä.  Mää en edes haluaisi tietää millaisia äitejä te olette ja miten juuri teidän tavat eroaa omista. Tai mitä te tiedätte enemmän kuin minä... Sama asia kuin 80vuotias sanoisi 30 vuotialle että oivoi etsä tiedä vielä mitään tästä elämästä. No aijaa?! Ei sen kolmenkymppisen tarviikkaan tietää ihan kaikkea heti ja  nyt, elämähän olisi ihan turhaa jollei olisi mitään edessä. Eli teidän kommentteissa ei ole mitään logiikkaa, väittämällä etten ole nähnyt maailmaa. Mä olen nähnyt sen mitä olen ehtinyt.. 
Äitejä löytyy joka lähtöön ja niinkuin sanotaankin niin jokainen äiti on paras omalle lapselle.

Mutta pienenä näpäytyksenä teille tyhjäntoimittajille eli arvosteleville anonyymeille: 

Tekeekö musta ylimielisen ihmisen se että puhun samassa postauksessa äitiydestä ja ulkonäöstä itsevarmasti? Olisiko mun pitänyt lässyttää turvakaukaloista ja tuteista? Ei. Ei mua kiinnosta kirjoittaa sellaisista asioista tänne nettiin ja on monen monta muuta aihetta mistä en jaksa lässyttää blogiin. Ehkäpä sen edellisen postauksen pitikin olla provosoiva, juuri teitä varten, teille erilaisille äideille ;-) 

Mua aina lähinnä naurattaa nää anonyymit kun kirjoittelee mitä sattuu tietämättä mistään mitään. Fakta on se että bloggari päättää itse mitä kirjoittaa julkiseksi, miten sen haluaa ilmaista ja mitä jättää kokonaan kirjoittamatta.  Kun te päätätte jättää -ei hyvää- kommentia niin miettikää kaksi kertaa, ootteko kuinka tyhmiä kun alatte arvostelemaan ihmistä josta et tiedä mitään muuta kuin mitä luette netistä. Se mitä luette netistä on pienen pieni hiottu palanen teille lukijoille. Ei kokonainen elämänkerta päiväkirja. Eli jos olette vähänkään aikuisia niin tajutte ettete voi kritisoida ihmisiä ilman totuutta. 

Mää en voi sietää ennakkoluuloisia ihmisiä. Olen itsekkin ollut monta vuotta sitten ennakkoluuloinen teini, kunnes silmäni aukesi enemmän ja tajusin miten erilainen maailma on kuin miltä se näyttää.. Sä et tuu ikinä ikinä ikinä tietämään suurintakaa osaa mitä puolisosi, vanhempasi tai paras ystäväsi ajattelee oikeasti. Ainut kehen voit luottaa elämässä on sinä itse. 

Saatika sitten mitään hajua mitä bloggarin päässä liikkuu, joten bitch please.

Teille ketä ei vieläkään ymmärtänyt: ei kannata lukea tätä blogia jos karvasi nousee pystyyn, sillä aijon jatkaa tällä tyylillä loppuun asti. Mä olen aina ollut kärkäs mielipiteissäni, ja nautin kun saan ilmaista itseäni ja saada ihmisissä erilaisia tunteina aikaiseksi. Joskus on enemmän ja joskus vähemmän provosoivaa tekstiä. Riippuu aiheesta, kuinka herkullinen. Esimerkiksi tää äitiys oli takuu varma hitti... Eikä tää muuten loppunut tähä, tää on vasta alkamassa hahah

Hyvää viikonloppua muruset! 


4 kommenttia:

 1. "Olen varma että kaikki kommentit oli äideiltä."
  Mä jätin kommentin tuohon postaukseen ja olen lapseton.
  En myöskään sanonut sinua ylimieliseksi.Kerroin tuntevani myötähäpeää.
  Vedit johtopäätöksen kommentista että olen lapselle omistautunut ulkonäöstä piittamaton äiti vai?
  Joo en ole.Olen lapseton.
  Jännää kuinka sä kuvittelet kritisoivien ihmisten olevan jotain väsyneitä ja katkeria mammoja.Nyt kun tiedät ettei mulla ole lapsia on sun seuraava veto vissiin kateuskortti?
  Mun mielestä sun teksti oli ääääärimmäisen lapsellinen,ei provosoiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun seuraava veto on se että jätän vastaamatta sun tyyppiselle ihmisille :-D

   Poista
 2. "Multa löytyy mielipiteitä, periaatteita ja arvoja ja mä kannan niitä juuri nyt, 2015 joulukuuta. Pliis koittakaa ymmärtää ihmiset että me ollaan erilaisia yksilöitä. "
  Kun kirjoitat julkista blogia, niin odotatko saavasi vain kommentteja samaa mieltä olevilta ihmisiltä? Hmm...yritä sinäkin ymmärtää että muiltakin löytyy mielipiteitä, periaatteita ja arvoja ja muutkin ihmiset kannattavat niitä juuri nyt 2015 joulukuuta. Koeta sinäkin muistaa että me ihmiset olemme erilaisia yksilöitä. Muillakin ihmisillä on voimakkaita mielipiteitä, eivätkä ne ole välttämättä samoja kuin sinun mielipiteesi. Sen kummemmin ottamatta kantaa kirjoittamiisi asioihin, muutkin ihmiset provosoituvat ihan samallalailla kuin sinäkin näköjään. Suodaan se blogin pitäjälle sekä lukijoille. Hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ymmärrän täysin että meillä kaikilla on omat mielipiteet ja olisi mahtavaa kun saisi lukijoiden kanssa aikaiseksi mielenkiintoisen keskustelun, mutta siinä vaiheessa kun anonyymit laukoo epäasialliseen sävyyn mielipiteitään niin sitä en hyväksy nyt enkä koskaan, eikä sellaiset ole tervetulleita. :-)

   Poista

Kiitos kommentista! :)