sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Vuosi 2015 kuvina, osa 1

Kurkistus kuviin

Iphonen albumissa oli yli 5000 valokuvaa. Päätin että nyt on se hetki kun poistan ylimääräiset. En ole raaskinut tehdä aikaisemmin suursiivousta, jotenkin se on vaan niin vaikeaa luopua kuvista, vaikka paljon olen teettänytkin aidoiksi valokuviksi.  Mutta pian vaihtuu vuosi ja tarvitsen kieltämättä lisää tilaa vuoden 2016 kuville. Mä en varmaan muuta teekkään kun kuvailen vauvaa ensi vuonna! Niinpä poistin lähes 2000 kuvaa ja samalla kun selasin poistettavia, vastaan tuli upeita muistoja. Mahtavia kuvia täynnä rakkaita hetkiä. 

Mulla on ollut hyvä vuosi. Vuosi jolloin olen asettunut entistä enemmän paikoilleni, löytänyt tasapainon, oppinut rauhoittumaan, nähnyt maailmaa ja nauttinut elämästä syvemmin kuin koskaan. 2015 on ollut  rauhallisin vuosi ikinä. Johtunee siitä että meillä oli suunnitelma perheenlisäyksestä loppuvuoteen ja se tieto tulevasta äitiydestä muokkasi minua hiljalleen oikeisiin raameihin. Automaattisesti se pysäytti vanhan Annan ja muutti montakin asiaa.  Tätä vuotta on eletty sillä periaatteella että nyt täytyy nauttia koska tämä 2015 on viimeinen vuosi tällä kokoonpanolla ja näillä ajatuksilla. Vaikka oli viimeinen vuosi "nauttia" niin hassua miten tästä tulikin niin rauhallinen. Vielä 2014 Thaimaan matkalla me biletettiin lähes joka päivä mutta tänä vuonna olin 3 krt thaimaan baarissa.. 

Voisin näin uudenvuoden kunniaksi avata Teille albumiani. Tässä ensimmäinen osa hetkistä;


Alku kevätScandalsiin liittyminen

Kuvien ottamista Scandalsia varten


Valokuvausta erääseen työhakemukseenPromoaAlku kesää

Matka Amsterdamiin ystävän kanssa <3

<3Oli ihan hullun hauskaa


Loistava aamunaloitus krapulaiseen oloon keskellä kuumaa kesää, salaattia ja bisseäShoppailua Amsterdamissa
Elokuu, viimeisistä kesä hetkistä nauttimistaAikuisten retki powerparkkiin. Oltiin 3 pvää kuin disnilandissä hahahEi ollut viimeinen kannu! Weekend festareiltaTurun jokiranta <3

Kesään mahtui monta reissua HelsinkiinPerhe on paras! 

Saatiin uus auto
Kunnes loppui kesä ja testiin pamahti raskaana!


Teen vielä pari postausta Thaimaan matkasta + Rhodoksesta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)