keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Yksi yö jouluun ja kaikki mullinmallin23.12.2015 Keskiviikko aamu: Yksi yö jouluun. Mahtavaa, paitsi että mitään ei ole valmiina. 0 lahjaa, asunto siivoomatta, jouluruokia 0... Ei muuta kuin suihkuun ja ostoksille!!
Ainut mitä on niin joulukuusi mihin on ripustettu jouluvalot. Ehkä se kuusi saa ensi jouluna loputkin koristeet, mutta nyt saa kelvata tälläisenä. En jaksa kaivaa kätköistä (vaatekaapin päältä). Niin ja onhan meillä pari muuta koristetta saanut paikkansa jo joulukuun alusta. Aina sitä toitottaa että ensi vuonna sitten olen ahkerampi ja aikaisemmin liikenteessä... Sanoin tasan tarkkaan näin viime vuonnakin. Huoh.
Noh, lähdin sitten aamupäivästä kaupoille  kiertelee ja tekemään "pikapika" ostokset, ikeassa 150€urolla "krääsäää" (petollinen paikka), sieltä ostoskeskukseen etsimään omalle ja Miikkan äidille lahjoja, Miikkalle lahjoja, itselleen yhdet nätit rintaliivit ja vauvalle sukat ku oli alessa, niiiiiin söpöööt, en kestä <3 Ootan jo niin vietävästi joulun jälkeisiä suur-aleja kun pääsee oikein kunnolla kattelee vauvalle kaikkea ihanaa. Ja silloin jo tietää väritkin ;)

Lopuksi ruokakauppaan. Jäi harmittaa kun en tänäkään jouluna päässyt tekemään perunalaatikkoa... Ostettiin sitten einestä. Perseestä kun ei vaan riitä kaikkeen motivaatiota vaikka kuinka haluaisi.. Olen tosi huono tarttumaan asioihin. Pienetki asiat tuntuu välillä ylitsepääsemättömiltä.

Hain tänään pitkästä aikaan postin ja siellä odotti läjä kortteja <3 

Kotiin saavuttuani klo17.30 siellä odotti ihanan ärhäkkä mies ketä halusi että aloitetaan siivoomaan koko asunto nyt ja heti.. Ei sssaaatana. Hänellä on antibiootti päällä ja itte iha loppu 5h ostosreissun jälkeen. Mutta nyt on puhdas koti mikä tuoksuu raikkaalta. Paras tunne. Ei muuta kuin aloittamaan joulua! Kinkku on siinä vaiheessa että M alkaa kuorruttaa. Sitten vielä sienisalaatin tekoa ja mä ehtisin jo laittaa graavilohen tekeytymään, namiskuukkeli!!parit pienet tossut siellä odottelee omistajaa <3


M on kuulemma hankkinu mulle lahjan mistä tulen pitämään paljon... (ymmärsin ettei ole materiaalia).  Olen kuin pikkulapsi, ei mitään hajua mitä tulen saamaan sillä sovittiin että se mun kauan haluama Viktor&Rolf Bonbon -tuoksu haetaan mulle stokkalta vasta ensi viikolla tiistaina, rakenneultran jälkeen. Samalla Turku reissulla haetaan itsellemme myös muitakin lahjoja "jälkeenpäin", muunmuassa Sodastream, jospa löytyisi edullisesti :-) 

Nyt kinkun maisteluun, joten Hyvää Joulua kaikille! <3 <3
Meinasin syödä itseni paksuksi, ainakin 3 kg lisää & nauttia joulun tunnelmasta. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)