sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Lauantai Helsingissä

Tultiin taas Helsinkiin. Saavuttiin klo14, tehtiin check in Scandic Hotel Simonkenttään eli iha tähän kampin naapuriin. Laukut heitettyään huoneeseen lähdettiin shoppailemaan. M löysi housuja ja paitaa ja hupparii itselleen mut mä tein ainoastaan kerran ostokset Kicks:issä. Ostin Estelle&Thildiä, kun oli tarjouksessa -20%. Ajattelin tehdä ensi viikolla erikseen postauksen hoitotuotteistani ja siitä miten haluan siirtyä pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan :-) Kierreltiin pari tuntia kauppoja, syötiin purilaiset Hard Rock Cafessa ja loppu ilta pyörittiin drinkkimestoissa. 


<3 Inhoon kun M polttaa mut hän on onnistunut lopettamaan yli 10v tupakanpolton joten mun on pakko olla ylpee saavutuksesta ja hyväksyy tämä satunnainen sikarin polttaminen! Inhoon muutenkin tupakoivia ihmisiä. Just pari viikkoa aiemmin totesin Ikean pihalla miten tyhmältä näyttää kun keski-ikäinen vetää röökiä. Yhtä typerän näköistä kuin jos teini/nuori on rööki huulessa! 


Se miks tultiin tänään tänne tällä kertaan niin: M meni kattomaan yhtä keikkaa. Siinä vaiheessa kun hän treffasi kavereitaan niin minä käppäilin kaupan kautta hotellihuoneeseen. Hitsi muuten miten kylmä tuolla ulkona on!!! -20!!! Vielä keskellä kaupunkia? Olin pukenut maailman ohkasimman takin joten sain koko ajan palella. M lupasi ostaa mulle ensi talveksi super lämpimän takin, kun ei ole enään vatsa-ongelmaakaan ;)


Huoneeseen päästyäni hinkkasin naaman super puhtaaks, levitin uudet kasvotuotteeni lärviin, hain aulan baarista mukillisen kuumaa vettä ja valmistin bedtime teetä hunajalla. Söin kylkeen croisantin, luin hieman lehtiä ja nyt makaan rättiväsyneenä sängyssä kirjoittaen tätä :-)


Noi pollyt ei ollut hyviä :-(


Alunperinhän meidän piti jo eilen saapua tänne suuntaan ja yöpyä Långvik kylpylässä, osaks joululahjaa, mutta meillä oli alkuviikosta niin huono fengshui keskenämme, että M päätti perua koko kylpylän. Räjähdin maanantaina siitä että autossa oli hajuaistini perusteella poltettu enkä mä voi sietää yhtään et vaatteeni alkaa lemuamaan tupakkatuotteille. Haisee iha white trashilta hahah. Vai miten se kirjoitetaankaa. Saatika mun rakas bmw sisältä. Olin sitten pari pvää puhelakossa.. 

Nyt toivotan hyvää yötä ja mukavaa sunnuntaita kaikille huomenna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)