sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Sunnuntai fiilikset, uusi sänky, pizzahimo

Hellurei! Jälleen sunnuntai! Ihana päivä. Varsinkin jos saa viettää vapaatapäivää, ihan vaan olemalla, chillailemalla ja hemmottelemalla itseään luvalla. Eli saa syödä mitä vaan. Sundayfunday! 


Istun juuri bemmin kyydissä, ollaan ajamassa Turkuun. Tänään päästään hakemaan varauksessa olleet rattaat. Saatiin joulukuussa vahvistus yhistä rattaista mitä olin halunnu. Sattumoisin just sellaset rattaat mistä olin hiukan unelmoinut niin tuttu oli luopumassa :) Olin nähnyt samoja rattaita tosi paljon liikenteessä. Mm kun on ollut töissä niin hirmu monella asiakkaalla on ollut juuri sellaiset. Rattaat on Brion mustat yhdistelmärattaat. Pidän niiden yksinkertaisuudesta ja siististä mallista. En voisi kuvitella työntäväni jotain värikkäitä/kuviollisia rattaita! :D Kukkakuosi/liila/vihreä -värillä olisi ihan painajainen. Mulla on taas hirvee pizzahimo. Niinkuin viime sunnuntainakin. Miikka taas haluisi maksaa.. Kuulemma radisson bluuhun pitäisi mennä tänään syömään kun siellä on hyvää maksaa, mut itellä ei ole mikään kauhean rempseä olo mihkää sivistyksenpariin. Haluisin rojahtaa kotipizzan penkille ja syödä kokonaisen pizzan. 


Mulla on nyt menossa raskausviikko 22+2. Olen siis 5. kuulla raskaana. LA on 9.5. Nyt iski se kuuluisa pesänrakennusvietti. Kuulin jo alkuraskaudessa että jossain vaiheessa raskautta iskee hullu siivousinto ja nauroin vaan asialle. Ei raskaus saa muhun sellaista. Kaikkia muita oireita voi tulla mutta joku siivoushulluus. Pyh :D
Kappas. Olen pyykänny verhoja, ostanut lisää verhoja, siivonnut, alkanut pitämään tummista väreistä sistuksessa, whaat!? Miikka kysyi onko musta kuoriutumassa gootti. Haluaisin maalata meidän kahden ison peilin kehykset hopeasta mustaan hahah!! Ja kynttilät tumman viininpunaiseksi. Mutta en tiedä viitsinkö tehdä kauhean isoja muutoksia. Jos multa kysytään nyt niin voisin vaihtaa makkarin valkoset verhot tummiin. Uskon ja luotan että tämä on ohimenevää. Marraskuun aikoihin mulla iski himo punaiseen sävyyn. Oli kynsilakkaa, paitaa, laukkuu punasena haha!??

Hiukan hullu mä kuitenkin olin ja ostin meille uuden mustan sängyn!!!!! Holy fuck! Sen pitäisi saapua meille Ruotsista ensi viikon aikana. En malta oottaa. Suunnittelin jo viime syksynä että pitäisi ostaa uusi sänky, ihan vaan mun hyvinvointia ajatellen! Paljon kivempaa maata vatsa pystyssä hienossa uudessa sängyssä ;) Ja uskon että vauvavuotena sängystä tulee lempipaikka. Perheen paras paikka, oma pehmeä pesä <3 
Olen myös innostunut siivoomaan kaappeja ja haluan laittaa uuteen järjestykseen ja uusia esim vanhoja pyyhkeitä yms :) Sitten kun on vauva talossa niin haluan kaiken olevan kondiksessa ja että hommat toimii. Täs on nyt 4kk aikaa tehdä kodista sopiva  uusille vanhemmille! ;) 


Tommonen olisi tulossa. 

Otettiin aamulla ennen lähtöä hiukan kuvia. Kaameita.. Yks julkasu kelponen löytys ja sekin piti muokata reilusti. 


Miikka sanos niin lohduttavasti nähtyään mut tässä asussa: "Ihanaa kun sä oot pysyny hyvänmuotosena vaikka ootkin raskaana. Perseestä ei oo tullut yhtään fätti. Oot tollane hyvännäköne raskaana oleva" 

Mulle on tähän asti kertynyt 4-5kg. En tiedä mistä mut itse huomaan sen sisäreisistä kun niihin ei jää keskellä enään minkäälaista "rakoa" :D 

Istun juuri nyt italialaisessa jäätelökahvilassa. M on sikarilla. Klo on 17.25. Ollaan jo käyty syömäs ja hiukan shoppailemas. Nyt  Adios! 

4 kommenttia:

 1. Ihana pesänrakennusvietti ♥ Me ollaan ostettu uusi sänky molempien raskauksien alussa :D Eka oli virhe, pehmeä jenkkisänky. Sitten ostettiinkin vielä leveempi ja kovemmalla patjalla, siinä oli hyvä pesiä vauvan kanssa ♥ ei tuntunut siltä että kierähtää päälle kesken imetyksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi sänky saapui ja yllätyksenä se olikin melko kova!! :D Eli vähän totuuttelemista on, mutta hyvä juttu että kova soveltuu paremmin vauvaa ajatellen :)

   Poista
 2. Uusi sänky on ihan parasta, vaikka se eka tuntuu vähän oudolta. Voisitko tehdä jotain hyvinvointipostauksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuntuu joo :D Voisin kunhan keksisin aiheen :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)