keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Alistettuna kotona

tai toisin sanoen kotirouvana!Ai että mä rakastan olla vaan kotihengetär, pitää kotia siistinä ja palvoa miestä. Olen tosiaankin jo toista viikkoa kotona, ensimmäinen viikko oli pelkkää sattumaa ettei osunut työvuoroja ja tämä meneillään oleva toinen viikko sairaslomaa = lepoa. Olen kyllä levännyt, mm jättänyt ylimääräisen kävelyn ja jos kävelen niin mahdollisimman rauhalliseen tahtiin mutta hitto että olen siivonnut kuin mielipuoli. En rehkien vaan koko päivää käyttäen. Aamusta iltaan, omaan tahtiin. Alottaen monta "projektia" ja illasta ne on valmiita.  Meinasin vielä pari kuukautta sitten että tilaan meille kotiin siivouspalvelun, hiukan enne laskettua aikaa. Homma toimisi niin että siivousfirmasta tulisi meille kotiin pariksi tunniksi työntekijä mikä sitten siivoisi noin satasen palkalla koko kaksion putipuhtaaksi. Kaikki nurkat, jopa hellan takaata. Eli aika kokonaisvaltaista siivousta. MUTTA mä  perun aikomukseni. Nyt mua lähinnä pelottaa että tekemistä jää kesken, sitten kun olen virallisesti äitiyslomalla. Eli siivottavaa loppuisi.  On tää pesänrakennusvietti vaan niin ihanaa. Ennenkaikkea kätevää! Haluaa aidosti ja motivoivasti rakentaa perheelleen ihanan pesän tulevaan koitokseen <3 Synnäriltä tullessa on kivaa kölliä siistissä kodissa missä on paikat järjestyksessä ja kordinointi helpompaa. Se siitä siivouspalvelusta, mä siivoan itse! 

Edellispäivänä sanoin Miikkalle miten kivaa on toisaalta olla kotona, kun pystyy keskittymään täysillä perheeseen, heidän hyvinvointiin ja luomaan tänne kotiin mukavan tunteen. Pystyy olemaan läsnä, huomioimaan kaikkia ja antaa itsestään parasta. Työ aina uuvuttaa tietyllä tasolla eikä itsestään jää jäljelle tarpeeksi. Nyt voin tyhjentää pyykkikorin ennätystahtiin, vaihtaa pussilakanoita useammin ja pitää kotia pölyttömänä. Ja parasta on se että mieheni arvostaa jokaista tekoa ja on kiitollinen mulle. 
Perinteinen jako sopii mulle oikein hyvin. Eli nainen pitää kotia sisältä ja mies ulkoota. Mä tykkään olla mieliksi. Tykkään nousta sängystä ennen M, keittämään kahvia ja tuoda kupillisen sänkyyn, samalla häntä herättäen <3 Joka kerta on yhtä ihanaa nähdä hänen ilme ja kiitollisuus siitä sänkyyn tuodusta aamukahvista. Toisen tekeminen tyytyväiseksi on tyydyttävää. Ne pienetkin asiat on tärkeitä. On tärkeää muistaa toista ja helliä. Ns. pitää toista tyytyväisenä. Niinä kausina kun olen kotona  niinkuin nyt,  niin mä teen huushollissa kaiken. Lounaan tehtyä mä kannan välillä jopa kaiken hänen nenänsä eteen,  kaadan maitoa hänelle, kerään tiskit, laitan tavarat takasi jääkaappiin, pyyhin muruset pöydiltä. Iltaisin annan hierontaa tai kehotan ottamaan yhden viskin. Nukkumaan mentäessä vaihdan hänen yötuopista vedet raikkaaseen. Kyllä! Olen kotona häntä varten.  Kaikki ihan vaan siksi koska mulla on maailman hienoin ja paras mies. Olen ennenkin toistanut mutta ei samanlaisia yksilöitä löydy joka kulman takaa. Jos löytyy niin niitä täytyy käsitellä kauniisti jotta laatu säilyy.  Jopa ystävät ovat "kateellisia" tästä löydöstä. Nykyään kun sattuu olemaan liian moni mies huono. Viallinen... vääränlainen? :D Miehet on kivoja kunnes muutetaan yhteen ja iskee arki. Meilläpä tää miesolio on edelleen säilynyt kivana <3 Käden ristissä toivon että säilyy mahdollisimman pitkään. Ainut miten voin vaikuttaa tähän asiaan on olla maailman paras nainen, mitä ei halua vaihtaa mistään hinnasta ;) YKSINKERTAISTA, eikä mitään rakettitiedettä. Pidä miehesi tyytyväisenä niin homma toimii. Vastapainoksi sille että pidän perhettä onnellisena, saan katon pään päälle, ruokaa vatsan pohjalle ja silloin tällöin lomamatkoja ;) Joskus mietin että olen oikeasti elämäni velkaa tolle herralle. Hän on antanut mulle ihan liikaa, mukaan laskien rakkautta, turvaa, naurua.

Ootan innolla miten käy kun vauva tulee kotiin. Vielä tässä vaiheessa kodin pitäminen tiptop on helppoa ja mielekästä mutta mites sitten kun harteille kasaantuu univelkaa ja vieressä on vauva mikä käyttäytyy kuin vuoristorata.Välillä kyydissä hymyilyttää ja välillä itkettää hurjasta menosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)