tiistai 31. toukokuuta 2016

Kahdestaan

Ollaan nyt oltu vauvan kaa aika paljon kahdestaan kun isillä on hirmu kiire työlaajennus kuvioiden takia. Harmi meidän kohdalta. Välillä iskee tylsyys ja toivoisi vaan että voitaisi tehdä jotain perheen kesken. Mut mä ajattelen sen niin että onhan koko kesä vielä jäljellä ja eiköhän me keretä :) Kahden viikon päästä olisi tarkoitus lähteä kaikki yhdessä ruokafestivaaleille Taste of Helsinkiin. Otetaan joku kiva hotelli, vaunuillaan kaupungilla, vietetään sitä kuuluisaa laatuaikaa, pois kodin/töitten ympäriltä. Jaahas nyt sai poika imettyy ja mä pääsen jatkamaan takapihalle mun kaurapuurokupin kanssa auringosta nauttimista.  

Btw, miten onnistuu vauvan alapään ilmakylvyt sotkematta joka paikkaa??  :D Pojilla on se "vika" että pissaa lentää aina hienosti kaaressa, verhoille, tapetille, äidin päälle.. :)


Meillä on nyt tältä päivältä yks harso ja pyyhe paskassa ja yks sohva pissassa :D  Eikä ollut ensimmäinen kerta!! 

Jotta meille ei tulisi yyber tylsää ja äiti masentuisi niin tehtiin eilen rohkea temppu. Lähdettiin vauvan kanssa kahdestaan Raisioon kauppakeskus Myllyyn. Aluksi jännitti että miten kaikki tulee menemään ja toimimaan. Mm.  Saanko rattaiden rungon kasaan/auki, osaanko asentaa turvakaukalon rattaisiin kiinni, missä siellä on hoitohuoneet mitä jos mulle iskee jäätävä wc hätä ja kaikki hoito/inwat on varattuja?! Enhän mää pääse normi vessaan millään rattaiden kanssa. Tai mitä jos olen prismassa, kori täynnä ruokaa ja yhtäkkiä vauvaa alkaa huutaa tajuttomasti nälkää?! Tai jos se alkaa huutaa kauppojen kassoilla. Kamalaa ihmisten häiritsemistä :D Mä olen itse ollut herkkä lasten itkuille ja siks nyt pidän huolen etten itketä tota turhaan missään julkisilla paikoilla. Ihmisillä repee korvat :D 

Oho jätkä kääntyi ihan itse kyljestä selälleen!


Mylly reissu meni paremmin kuin uskalsin toivoa, vauva oli yleisesti ottaen kiltisti. Mitä nyt säännöllisin väliajoin hiukan kitisi muttei mitään isompaa härdelliä, niin että olisi tehnyt mieli vajota maan alle. Onnistuin kuitenkin kolhimaan monta  vaaterekiä ja kulmaa, ja yhden varvas parinkin päältä ajoin vahingossa. Pyysin tietenkin anteeksi kömpelyyttäni. Niin ja auton parkkeersin ylimälle tasolle ulos, missä on vähiten autoja, sen varalta jos rattaiden käsittelystä tulee mr. Bean elokuva hahahahJouduin eilen ostamaan shortsit kokoa 42. Tziizuksen kristus. 


Vasen kuva otettu tänään uusissa shortseissa ja oikea viime vuodelta 36 koon hepeneissä! Fuuuck, mä pakkaan vauvan vaunun ja lähdetään kävelee, adios! 


3 kommenttia:

  1. Nauti elämäst äläkä välitä mistää vaatekoost :) oot just hyvä noin

    VastaaPoista
  2. Näytät todella hyvältä ja vartalosi/rintasi ovat upeat! Niistä enemmän kuvia. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)