torstai 28. heinäkuuta 2016

Tekosyyt blogitauolle

Heippa kaikki ihanat lukijat <3 Olen ajatellut blogia joka päivä <3

.. Kirjoittelu jäänyt surullisen vähälle.  Ei vaan "ehdi".  Olen nyt ollut pari viikkoa tosi paljon liikenteessä, kolme viikkoa sitten niissä häissä, sitä seruraavaksi viikonlopuksi menin taas Helsinkiin kaverille yöksi, viime viikonlopun vietin päivät Turussa, tämä viikko on mennyt väsyneenä, nimittäin viime lauantaisesta lähtien vauva on nukkunut todella todella huonosti. Tuntuu etten ole saanut yhtään unta. Meinaan tämän kirjoituksen jälkeen hakea kebab riisillä, syödä sen ja vetää unta kaaliin jos vaan vauva on samalla aaltopituudella mun kanssa. Nimittäin se vetää just nyt sikeitä ja ties koska seuraavaksi. Niin enkä saa ruokaa haettua kun vauva nukkuu enkä viitsi herättää siirtämällä vaunuihin. Syönyt taas vahingossa liian vähän hiilareita? että maito on taas kerrran vähissä :( Täytyy tankata kunnolla tänään. Ei parane liikojakaan tankata, viikonlopusta tulee aika herkullinen, nimiäisten johdosta. Kahta eri makeaa kakkua ja yksi voileipäkakku. Ja jos jää jäljelle niin saa syödä jämiä vielä seuraavanakin päivänä. Nimiäiset on ylihuomenna ja tehtävää on ihan hitosti. Äsken täältä lähti siivooja mikä siivosi 2 tuntia tätä sotkua. Se että joku kävi täällä siivoomassa, tuo korvaamatonta helpotusta. Se olisi vielä puuttunut, että oisin joutunut stressaamaan siivouksesta.  Olin edellispäivänä hiukan kiertelemässä kauppoja ja tälläiset tarttui Ruohonjuuresta mukaan. I <3 Ruohonjuuri ! Omegaa lähti kans mukaan, sitä samaa mitä esittelin aikaisemmin. Vauvalle jo kolmas D-vitamiini, kaksi ekaa ei sopinut ja ollaan oltu ilman. Nyt 3kk lähestyessä meinaan koittaa uudestaan josko sopisi vatsalle. Neuvolassa on aina sama virsi siitä että pitää aloittaa :D Muuten hyvä mutta koitappas ite hoitaa herkkävatsaista vauvaa ja kiusata sitä d-tipoilla. 

Aika ihana sävy, sopii illanviettoihin siistin meikin kaveriksi.

Viime torstaista tämän viikon tiistaihin M oli sairaalassa jonkun tulehduksen vuoksi. Reppana oli ihan rikki, kun siellä on aika tylsää. Yritin joka päivä käydä moikkaamassa ja viemässä safkaa, ja monesti puhuttiin videopuheluita. Sairastelu meinasi koitua nimiäisten kohtaloksi, eli koko juhla oltaisi jouduttu peruumaan. Vielä sunnuntaina näytti siltä. Onneksi kunto meni parempaan ja M sai puhuttua itsensä pois, niin että pari kertaa päivässä käy läheisessä terveysasemassa hoidattamassa itseään. Yrittäjä ei voi tuosta vaan jäädä sairaslomalle. Onneksi hänellä on työntekijä joten asiat pysyi edes hiukan järjestyksessä. Sunnuntaina jätkän oli pakko käydä kotona hoitamassa pari asiaa ja iltapäiväksi hän palasi takaisin tyksiin. Myös mun viikko meni osittain  plörinäksi, koska ohjelmassa oli lapsivapaata aikaa, torstaisen kasvohoidon ja sunnuntaisen brunssin parissa. Kasvohoidon jouduin perumaan ja brunssiin otin vauvan mukaan. M tuli kuumeeseen jo maanantaina eli olen ollut tässä 1,5 viikkoa 24/7 vauvan kanssa. Isä on ainut ketä vauva hyväksyy hoitajaksi joten ei ole ollut vaihtoehtoja. 


Lisää kuvatekstiTulin siihen tulokseen että menen heti vauvan viereen ja pyydän M tuomaan ruokaa. Mukavaa viikonloppua kaikille <3 Mun menojalkaa alkaa vipattaa pikkuhiljaa mutten tiedä koska rohkenen häipyä kotoota viihteelle.. Ensi kerralla teen koosteen nimiäisistä ja paljastan pojan nimen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)