torstai 25. elokuuta 2016

Ruokapäiväkirja

Foooood, yum! 
Pitkästä aikaa kuvien muodossa ruokia, kuluneen kahden viikon ajalta. Toivottavasti joku löytää täältä vaikka huomiseksi suuhun pantavaa, ihan vaikka se olisi hodari, kahdella nakilla ;D

Jauheliha on kovassa käytössä meidän perheessä.. :D Raskausaikana muuta syötykkää hahah, kun en jaksanu kokata ihmeellisyyksiä.

Digestivekeksiä, kermavaahtoa ja mansikoita

Itsetehtyä mehua


Oltiin mun tukilapsen kanssa syömässä Pasta Fabbrica:ssa Turun kultatalossa

Jämistä tehtyä lounasta, avocadopastaa

Kesäkurpitsa-moussakka, resepti löytyy pirkan sivuilta/uusimmasta lehdestä

Peruna-parsakaalisosekeittoa, höystettynä valkosipuli&yrttituorejuustolla. 

Keitetään perunat ja parsakaali, niiden ollessa tarpeeksi pehmeitä, heitetään blenderiin, sekaan suolaista keitinvettä ja sen verran kun haluaa tuorejuustoa. Voi maustaa miten tykkää! 

Lasinuudelia, pekonia, herkkusieniä, lehtikaalia, kananmnaa, kurkkua

Kuvassa oleva kaalisalaatti ja perunat on kaupan tiskiltä! :D 

Uunijuureksia: koita pilkkoa kaikki samankokoiseksi, laita isoon astiaan, lisää oliiviöljyä+mausteet, sekoita, heitä pellille, paista 200 asteessa noin 30min.




Aika hyvä lisä esim jauhelihakastikkeeseen ja muihin liharuokiin!








Siinä muutama ateria mitä on tullut syötyä parin viikon sisällä! Tuorepuurot, smoothiet jää kuvaamatta koska ne on aina "ällön" näkösiä enkä ole mikään ammattivalokuvaaja niin en osaa ikuistaa ruman väristä smoothiee kauniina kuvana! 

4 kommenttia:

  1. Vähemmän ruokakuvia, enemmän tissejä. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko että ketään haluaa katsella mun napaan asti roikkuvia tissejä :)

      Poista
  2. Onko sulla tukilapsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on, ollu kohta vuoden, pelastakaa lapset - kautta! <3

      Poista

Kiitos kommentista! :)