torstai 4. elokuuta 2016

Superfood vinkkejä

Pari toimivaa superfoodia jokaisen arkeen! 


1. Rouhittu pellava. 
1rkl sisältää 100% päivän omega3 tarpeesta. Se on tosi hyvin! Tämä tuote ei maistu miltään, on terveellistä ja helppo lisätä mihin vain. Jugurttiin, smoothien joukkoon, puuroon, taikinaan ja mä lisään jopa lettutaikinan joukkoon. Eli ei tosiaan anna mitään pahaa makua, ainoastaan terveellisen ripauksen ruokaan kuin ruokaan! Omega on elintärkeää koko kehon kannalta, lisäksi vatsakin kiittää :) 
INFO
VALO 24h pellava + tyrnituotteessa on runsaasti antioksidantteja sekä C- ja E-vitamiineja, jotka ehkäisevät soluille haitallisten vapaiden radikaalien toimintaa elimistössä. Omega-3 on välttämätön rasvahappo, jota elimistö tarvitsee rakennusaineena sydämessä, aivoissa, hermostossa ja ihossa. Tyrnistä saadaan pellavan sisältämien omega-3 ja omega-6-rasvahappojen lisäksi myös omega-7 ja -9-rasvahappoja.
Pellavansiemenen kuidut aktivoivat suoliston normaalia toimintaa.


2. Musta maca. 
Onko joku käyttänyt aikaisemmin macaa? Punaista tai keltaista? Tämä musta on parempaa kamaa. Paljon vahvempaa ja päivän annos on pienempi. Makukaan ei ole niin pistävää kuin muissa macoissa. Tätäkin tuotetta voi käyttää miten tahansa. Itse join tätä alussa shottina niinkuin tuote-esittelijäkin tarjoili. Eli keitettyä lämmintä/kuumaa vettä, mihin sekoitetaan hieman hunajaa ja puoli teelusikallista macaa. Toimii. Itse lisään smoothien joukkoon tai jos on kiire niin sekoitan jonkun nesteen joukkoon, esim veteen/mehuun. Herkullista myös kaakaon joukossa :)

Maca antaa energiaa, huom älä käytä iltaisin. Lisää suorituskykyä, juo ennen työvuoroa/treeniä ja kasvattaa hedelmällisyyttä. Jos sua vaivaa jonkunlainen kuukautishäiriö niin suosittelen koittamaan tätä kolmen viikon ajan.  

Oma kokemus: Ehtisin käyttämään tätä kahtena aamuna kunnes mulle iski kuukautiset?! Luulin että ne on ainakin puoli vuotta pois, eli täysimetyksen ajan, mutta ei. Tuote on todellakin toimiva.

INFO

Musta on kaikista maca-laaduista harvinaisin ja vahvin. Mustaa macaa saa vain 15 % koko sadosta, joka tekee siitä tarkoin vartioidun aarteen. Kuten 70-vuotias auringon kypsyttämä perulainen maanviljelijä sen kiteytti: ”Se on se osuus, jonka pidämme mielellään itsellämme. Viekööt länkkärit punaisen ja keltaisen”.  

--> Vitalisoiva maca-jauhe estää lempeä lerpahtamasta ja saa lakanat liehumaan! Kehon energiatasoa kohottava maca lisää myös elimistön kykyä taistella haastavissa olosuhteissa. Vahvistavan vaikutuksensa ansiosta maca-jauhe on erityisen suosittua kuntoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa. Macan vaikutus on suorituskykyä ja jaksamista lisäävä. 

Linkki tuotteen kotisivuille!

5 kommenttia:

 1. Kuukautisten alku raskauden jälkeen, ei ole riippuvainen imetysajasta. Huuhaata siis.

  VastaaPoista
 2. Kysymykseni ei liity varsinaisesti tähän kirjoitukseen, mutta vastaus kiinnostaisi tietää. :) Ovatko rintasi täysin aidot vai onko niissä silikonia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan omat riipparit on :D Ne on vaan niin isot että tavallisia rintaliivejä käyttäessä ne näyttää isoilta :D

   Poista
  2. Haluan kyllä joskus silarit kohottaakseni rintavarustusta..

   Poista
 3. En suosittele silareita. Rintasi ovat luonnollisen kauniit juuri tuollaisena. Yksi kuva rintsikat tai bikien yläosa päällä olisi todella kivaa nähdä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)