maanantai 22. elokuuta 2016

Viikon ostokset - uusi postaus idea

Ostokset suurennuslasin alla


Ravintola Tårget Uusi postaus idea mitä tulen toteuttamaan vähintään kahden viikon välein jos ei viikon välein. Eli pidän kirjaa KAIKISTA ostoksista ja rahanmenoista, ja noin kerran/kahdessa viikossa päivitän ne tänne. Onko ihan huono idea? Mulla on vaan sellainen tunne että mitä lähemmäs lukija pääsee bloggaajan elämää niin sen parempi.. ja eikö tämä ole jo aika hauskaa. Tää idea myös auttaa mua kertomaan joistakin ostoksista mitä en jaksaisi muuten tuoda esille. 
10 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiintoista luettavaa sinäänsä tuollaiset ostoslistat, mutta aika kapean kuvan tuo antaa koko perheen rahankulutuksesta. Miehesi varmasti kuluttaa myös rahaa päivittäin kohtalaisen paljon. Kuinka paljon teidän perheellä on varaa kuluttaa keskinmäärin kuukaudessa? Alle 5000 euroa, 5000-10 000 euroa vai yli 10 000 euroa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tässä nyt Annan miehen menoja ollut tarkoituskaan seurata, ei hän tätä blogia pidä. Mä en oikein ikinä ole ymmärtänyt että miks toisten raha-asiat kiinnostaa muita niin paljon? Mitä sillä on väliä paljonko heillä kuukaudessa on rahaa? Mua ainakin kiinnostaa nähdä että mitä Anna ostaa. Ehkä jotain kauppakuitti kuviakin olis kiva nähdä, olis kiva verrata omaan.

   Poista
  2. Hei toi kauppakuitti kuvaus olisi kans hauska! :D Näkisi millaisia valintoja tekee kaupassa ja mitä epäterveellistä eksyy ostoskoriin :D

   Poista
 2. Taitaa olla aika kovan luokan mammalomatuet sulla.. Vai sponssaaks mies kaiken törsäilyn?

  VastaaPoista
 3. Mulle tästä tuli lähinnä mieleen et tahdotaan näyttää lukijoille et meillä on varaa ja me myös käytämme sitä. Turhaa lesoilua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tie miltä muiden viikon menot näyttää mutten ymmärrä miten tosta normaalin elämän menoista voi ajatella mun haluavan lesoilla? :D Jos haluaisin leveillä niin se ei jäisi epäselväksi. Ihan vaan vink vink.

   Poista
 4. No en muista tiiä mutta kyllä mun mielestä toi taannoinen autojuttu varsinki jo aika lesoilun puolelle meni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, se oli jo aika diivailua, en voi mitään sille reaktiolle :D

   Poista
 5. Öö... Mitä sitte vaikka lesoilis? :D Kuitenki jokasen täysin oma-asia :D Ei oo sit pakko lukee tätä blogii jos tekee pahaa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)