perjantai 9. syyskuuta 2016

Helmi tiistai, sushia ja dioria

Tiistai 

Miikka lähti aamuyöstä Turun lentokentälle naapuri sedän kanssa. Lento lähti turusta 5.45. Yhden pysähdyksen taktiikalla, 50 minuutin välilasku Riikassa. Oikein sopiva aika siemailla lasin kuohuvaa ja valmistautua Amsterdamin tunnelmaan. Mä rakastan sitä paikkaa niin paljon. Muuttaisin ihan koska tahansa sinne, sillä ehdolla että saisin asua niissä ihanissa hassuissa taloissa, keskellä kaupunkia. Heh. Paitsi haave kaatuu siihen että niiden vuokrat pyörii 2000-3000€/kk. Niin tunnelmallinen kaupunki, niin paljon syntejä. Kadut pursuaa nutellaa, vohveleita, leivoksia, kebabbia, ranskalaiskojuja, roskaruokaa, pubeja, iloisia ihmisiä... ah <3 Mun oma vuoro tulee ensi vuonna. Kaverini ehdotti että miten olisi jo alku vuodesta mutta se riippuu ihan siitä että imetänkö vai en. Olisi muutenki kivempi lähteä kesällä kuin talvella. Amsterdam on talvisin leuto, märkä paikka. Ei kovin mukavaa. Saisi istua koko ajan sisällä. Tai mua ainaki ärsyttäisi kanneskella jotain sateenvarjoa mikä tiputtaa vettä, laittaessa kiinni. Ulkona sitten toisessa kädessä sateenvarjo ja toisella sitten koittaa ottaa selfiee. Sit iphone tipahtaa sirpaleiksi ja loppu reissun on mökömökö, siks koska ei saa napsittua enään kuvia, hahah!!

Olin suunnitellu että tiistai alkupäivä vietetään pojan kanssa kaupungilla tallustellen, hyvää lounasta nauttien. Lounaspaikka hiukan muuttui matkan varrella koska se mitä teki mieli oli täynnä vielä yhdeltäkin ja itellä oli silloin hevosen nälkä ja oli pakko saada suuhun pantavaa ja nopeasti. Päädyin sushiin. Nopea huikopala, kahvilasta cappuccino hasselpähkinä siirapilla jälkiruokana ja avot! Olisin halunnu mennä siihe raakaruokapaikkaan Pureen, syömään täydellistä salaattia, jälkkäriks raakakakkua ja hyvää kahvia. Hieman harmitti, koska olin jo pidemmän aikaan muistellu niitä herkullisia terveellisiä makuja, ja ah, kannattaa ehdottomasti joskus maistaa raakakakkua, ei voi olla ihastumatta!


Panda sushi, turun forum korttelissa

Hän heräs juuri kun sain ruuan pöytään, niinkuin aina! Oikea ajoitus.... Tästä aurinkopuuterista olin haaveillut jo pari viikkoa, ensiksi tunnustelin sitä sävyä pari kertaa eri kaupoissa. 

Lähempää se on kimaltavaa :) Oikein mainio lämmin sävy, sopii hyvin mun viileän sinimustan hiusvärin kanssa. Tai siis tyvi on sinimusta. Antaa nättiä kontrastia kasvoihin. Vai onko toi edes lämmin sävy..

Tää sävy oli hyvä idea kaupassa kun teki mieli vaan äkkiä uutta huulipunaa, vauva kitisee vaunuissa ja piti tehdä nopea ostopäätös. Jälkeenpäin koitettua, sävy ei sovi yhtään itselle :/ 

Jakkutakki - Zara. Tää oli sellainen extremeostos, hyvä sellainen. Tykkään tosta tosi paljon, yksinkertainen ja tyylikäs takki mihin vain. Kun liikun suurimmanosan autolla niin tämä takki käy pitkään syksylle. Pituus ylettyy takapuolen alapuolelle melkein, very nice! :) 
Pieni leikkihetki lattialla <3

Lisää kuvateksti
Sitten kesken päivän bongasin kotona tälläisen viestin Miikkalta. Hän on kirjoittanu tän aamuyöllä ennen lähtöä <3 Ihana!!
Jotenkin iski kamala lohi/sushi nälkä niin rullailin vielä illalla muutaman pötkön, ilman riisiä. Riisin valmistuksessa on liian kova homma ja ilman riisiä sushi on kevyempää! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)