maanantai 26. syyskuuta 2016

Ruokapäiväkirja

Parin kolmen kuluneen viikon ajalta ruokakuvia olkaa hyvä! Yhessä vaiheessa oli hauska papu-himo, tuli syötyä niitä papuja aika paljon, välillä iltapalaksi pelkkiä paistettuja papuja. :D Mikäs siinä... 

Uunilohta



Monipuolinen taco-salaatti
- paistettua jauhelihaa
- tölkki maissia
- paprikaa tuoreena tai tölkistä marinoitua
- kurkkua
- tomaattia
- salaattia (cosmopolitan tai romaine on hyvä)
- jalopenoja
- avocadoa
- nacho sipsejä
- juustoraastetta
- salsaa tai muita kastikkeita



Me ostetaan lähes aina juuston makuisia nachoja, enemmän makua kuin orginaleissa :)

Uunibroileria, perunaa ja sienikastiketta

Munakasta paistetuilla perunoilla, chorizo makkaralla ja mozzarellajuustolla
Itsetehtyä pitakebabbia, sisältäen rehut ja liha



Käytiin yhtenä lauantaina syömässä Thaimaalaisessa päivällistä, paikka oli Baan  Thai, en suosittele jos olet hakemassa aitoja thai-makuja.

Kampasimpukkaa "paistettuna" valkosipuliöljyssä + persilija silppua


Maukas&helppo savulohisalaatti
- savulohta
- paistettua perunaa
- paistettuja vihreitä papuja kalakastikkeessa
- salaattia
- sweet chili-kastiketta

Peruna-papu-sieni paistos

Wokkia: munanuudelia, pirkan kookos-maapähkinäkastiketta, paistettua vihreää papua, kanafileitä pilkottuna ja raakaa punasipulia.


Naantalin merisalissa syömässä, siellä on pakko syödä kerran kesässä!

Jälkiruuaksi budapest leivos, mun niin lemppari!! Täytyykin heti kattoa miten sitä tehdään/mitä sisältää, ainakin marenkia.


Bageli: rehuja, kinkkua ja paistettua kanapekonia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)