tiistai 6. syyskuuta 2016

Viikon ostokset 34+35

Tili tuli tili meni! ;) 
En tiedä mikä mielenhäiriö mulle iski mutta oli pakko ostaa nää mukit, vaikka vihaan "irrallisia mukeja".Ostin noita raidallisia kahta kappaletta kuitenkin. Nyt mulla on 4 uutta mukia. Poistan hyllystä yhden mustan ikea sarjan pois niin nämä saa tilaa.
Tuoreet kukat <3 


Olen niin "kiireinen" nykyään että ostin tälläsen helpon pumppupullon mikä on nyt keittiönpöydällä. Helppo aina muistaa rasvata paikkoja! Mahdollisimman rasvaista sillä talvi on tulossa ja kun rasvaan nykyään harvemmin niin tämä pitää silti huolen ihon pehmeydestä.

Kaakaoo kookosmaidosta

Puhdistamon reishiuute- eli lakkakääpä on lääkinnälinen sieni, kasvaa Suomessakin puiden juurissa mutta tosi harvassa.
1. Ennaltaehkäisemään stressiä
2. Parantamaan unenlaatua
3. Tukemaan luonnollista immuunijärjestelmää

Se tukee immuuni- järjestelmää tehokkaasti. Reishiä voi käyttää isompina annoksina silloin kun tiedossa on mahdollisesti erityisen stressaavia tilanteita. Käyttö: lisätään kaksi kertaa päivässä pipetillinen mihin tahansa, esimerkiksi kahviin, pirtelöön.

Onko jollain sama tunne kuin mulla: ihan sama kuinka paljon ostaa vaatteita tai meikkejä niin silti aina näyttää ihan uuvatilta? :D Koskaan ei ole sopivaa päälle pantavaa eikä meikki näytä ikinä tarpeeksi hyvältä?Mä muuten vannon että ne bloggaajat kun bloggaa usein/säännöllisesti ja kotoota löytyy myös pieni lapsi niin heiltä jää pois tosi paljon yhteistä aikaa lapsen kanssa. Olipas oudosti kirjoitettu lause, mutta tarkoitan siis sitä että edes minä, en kerkeä postaamaan blogia kuin enintään kaksi kertaa viikossa, hyvällä tuurilla kolme. Miten sitten he kellä on lapset, harrastukset, blogi, kodin ylläpito, iso koira joka vaatii isoja lenkkejä. Huoh. Se on väärin että se kaikki muu äidin tekeminen on lapselta pois :/ Itse huomaan olevani riippuvainen puhelimesta ja koko ajan opettelen pitämään käsiä irti siitä automaattisesta puhelimen katselusta.

5 kommenttia:

 1. Monella se blogi on myös työ jolloin on mielestäni ihan ok että keskittyy siihen bloggaamiseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. :) Mutta toivottavasti äitiyslomalla äidit antaa eniten huomioo vauvalleen :)

   Poista
 2. Kun saat nuukailematta miehesi rahoja kaupoissa käyttää ja sinun ei tarvitse katsella niin tarkasti tuotteiden hintoja, niin siirry ihmeessä puhtaasti luomutuotteiden suosimiseen. Ne ovat terveellisempiä sinulle ja perheellesi. Samalla tuet tärkeitä luomutuottajia. Eli älä osta enää esim. Chiquita-banaaneja vaan aina Reilun Kaupan luomubanaaneja. Samoin ihan kaikissa vihanneksissa, hedelmissä, elintarvikkeissa ja muissa...löydät aina luomuvaihtoehdon jokaiselle. Suosi myös suomalaisia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyl mä ostan joitain tuotteita luomuna jos mahdollista, mutta se riippuu niin mielialasta ostanko luomua vai en. Luomufanaatikoksi en kuitenkaan osaisi alkaa. Joitakin tuotteita kannattaa ostaa ehdottomasti luomuna mutta esimerkiksi paksukuoriset vihannekset/hedelmät ei, niinkuin mm banaania. :) Tohon suomalaisten tuotteiden valitsemiseen täytyy ehkä panostaa enemmän, en ole ennen kauheasti kiinnittäny huomioo. Ottanu lähinnä sopivimman vaihtoehdon sillä hetkellä! Mun ostopäätöksiin vaikuttaa eniten tuoteselosteet..

   Poista
 3. Miksei paksukuorisia luomuna? Luomu on niin sinulle itsellesi hyväksi että luonnolle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)