keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Hki - perjantai

Vietettiin viime viikonloppu Helsingissä. Menomatka meni niin että ajettua 2/3 osan, poika heräsi Lohjan kohdalla. Loppu matkan sain viihdyttää ja pidätellä hänen harmitusta paikalla olemisesta. Hotelliin päästyämme ehostin hiukan itseäni ja lähdettiin melko pian käppäilemään kaupungille. Hotellista ei ollut kuin 0.7 km kamppiin. Ensi kerralla vielä vähemmän :D Siinä kamalassa tuulessa ja kylmässä oli hieman perseestä hyppiä lätäköiden yli, iltahämärässä, poika vaunuissa tissinälässä, ja ittelki oli 101 vaivaa. 

Hotellia varatessa laitoin lisäpyyntöihin että huoneeseen reitti ei saisi olla liian sokkeloinen koska meillä on rattaat niin saatiin liikuntarajotteisten huone, heti kun meni toiseen kerrokseen niin vasemmalla ensimmäinen huone oli meidän :D Hieman ketuttii kun tässä ei sitten ollut sitä mun kauan odotettua kylpyammetta.... .. . .. meinasin pyytää että täytyy vaihtaa toiseksi yöksi huonetta, mutta M ei ollut mukana mun vaatimuksessa :D 

Käytiin ensimmäisenä iltana legendaarisessa Zetorissa syömässä. Jos olet parikymppinen niin vanhempasi varmasti tietää kyseisen ravintolan!Söin maksaa, voi luoja miten täydellistä oli, suussa sulavaa kun ei ottanut ihan täysin kypsänä! 

Miikka valitsi täytetyn lehtipihvin, koskenlaskijalla.


Ensimmäinen yö meni hyvin, vauva nukkui melko levollisesti. Aamu oli ihana, köllittiin kaikki hetken sängyllä ja sieltä sitten valmiiseen aamupalaan, alakertaan, siis niin täydellistä <3 Aamut on muutenkin nykyisin mun lemppareita, silloin J on juuri herännyt, jolloin jaksaa olla niin hyväntuulinen poika <3 Kunnes kuluu 1,5 - 2h ja alkaa väsykiukku ja on päästä takaisin nukkumaan, päivän ensimmäisille päikkäreille. Se on sitten rakettitiedettä erikseen, miten hänet saa nukahtamaan, olinpaikasta riippuen :D


Napsin muutaman kuvan aamupala maisemista :D 


Aamupalan jälkeen mentiin huoneeseen ja J pääsi leikkimään totutusti. Aamuleikit on parhaita kun on niin paljon virtaa! Sillä aikaa kun J leikki niin mää laittauduin. Mä en ole muuten sellanen ihminen ketä nähdään valmiina päivään aamupalalla. En ole koskaan ollut aamupalalla meikit naamassa tai yleensäkkään ihmisen näköinen :D Sinne kuuluu mennä vasta heränneenä, levollisena, nauttimaan aamun ensimmäisestä kupillisesta kahvia.. ihan sillee relax! (Huom paitsi jos on edellis illan sotamaalaukset ryyppyreissun jäljiltä) :D  Tässä oli kooste perjantaisesta, seuraavaksi tulee lauantaisesta. Tälläinen perjantai meillä viimeksi. Tulevana perjantaina onkin jonkunlainen vuosipäivä... kumpikaan ei ole varma asiasta, mut eiköhän facebook tiedä perjantaina muistuttamalla muistoilla ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)