perjantai 30. joulukuuta 2016

Meidän joulu

Ajattelin viime vuonna että ihanaa, ensi vuonna meillä on oma perhe eikä tartte enään kyläillä jouluna, vaan vietetään joulu oman perheen kesken. Minä miikka ja julle. Vitut. Nyt sitä vast kyläiltiin. Kolme päivää. Nyt vannosin että ensi jouluna kun meillä on talo niin sit kyl halukkaat ihmiset saa tulla meille. Hah.











Aattona oltiin Miikkan äitillä, joulupäivänä mun äitillä ja tapaninpäivänä Miikkan isällä. Julius vei lahjoissa voiton. Hän sai kaikista eniten niitä ja kaikista paketeista saatiin hyviä lahjoja. Ainakin leluja löytyy. Pappalta Julle sai sähkökäyttöisen Volvo auton. Jätkä ei pannu yhtään pahakseen, sen kyydissä. Äiti ois toivonut lisää vauhtia hahaha sen verran nasta laite! Isi pitää jullel aina moottoriääniä, milloin mitäkin "ajetaan" sylissä. Täytyy pienestä pitäen opettaa ;) Pian se osaa jo yhdistää tutun moottoriäänen ajoneuvoon!






Mä sain kyllä kans kivan lahjan puolisoltani. Sormuksen ja 500:€urolla lahjakorttia. Hän oli kuulemma todennu että stokka ja zara on mun lempikauppoja niin niihin sit osti kortit. Ensiks olin et plaah mut sit tajusin EIKU mähän saan hyvällä omalla tunnolla ostaa zarasta vaatteita, kun saapuu uusi mallisto! Oih, kevät, tule jo <3 Mähän olen siihen mennessä timmimimmi ;)






Ollaan juuri ajamassa ruokaostoksille, uutta vuotta varten. Vietetään se kolmestaan kotona. Klo19 Kyrön torilla on raketteja. Mun on pakko ostaa sipsii huomiseksi, himottaa :D En muista koska viimeks olisin syönyt sipsiä. Suklaata olen syönyt yllinkyllin tässä viimeisen parin kuukauden sisällä. Silti paino on laskenut, hah, karppaus toimii mulla ihan hyvin, siihen nähden että miten helppoa se on. Munaa ja wingsei! Slurps! Poika on ihan hiljaa takapenkillä, vaikka hetki sitten kaikki yhessä herättiin päikyiltä. Olin ihan varma että se huutaa tämän 30min automatkan täysillä. Takaisin tullessa en sit tiedäkkään, miten käy. Ensinnäkin kun ajetaan takaisin kaupoista niin se on jo liian myöhä alkaa hänen nukkua. Mutta niinkuin me sovittiin Miikkan kanssa niin lapsi ei ala muuttamaan meidän elämää, vaan saa sopeutuu siihen. Jos poika joutuu nukkumaan liian myöhään puolen tunnin päikyt autossa niin sitten vaan myöhästetään yöunia! Toki, joskus on tilanteita kun ihan omanki hyvinvoinnin vuoksi mennään pojan aikataulun mukaan :)

Mulla on ensi kuussa synttärit, täytän 25. O M G ! Vanha ämmä!! Pyysin just et jos se mun kosmetologi kaveri vois laittaa mulle happokuorinnan, silottamaan rypyt ja freeshaamaan nassua. Tänään ostan apteekista A-vitamiini voidetta, se on muuten oikeasti hyvä ja halpa ennenaikaisten vanhenemismerkkeihin.


*kuva lisätty jälkeenpäin*


Oltiin muuten joulupäivänä Miikkan kanssa yhdessä viihteellä, ensimmäistä kertaa 1,5 vuoteen. Aika pitkä aika. Poika oli nyt sitten ensimmäistä kertaa yökylässä, ja meni paremmin kuin hyvin! Heräsi ainoastaan kaksi kertaa yöllä, kun taas minun kanssa pikkasen useammin :D Outoa! Illalla oli nukahtanut hoitajan syliin, mun ihana kullannuppu <3







1 kommentti:

Kiitos kommentista! :)