perjantai 27. tammikuuta 2017

Minun täydellinen syntymäpäivä yllätys

Täytin  25.1, keskiviikkona, 25 vuotta. Aivan liikaa. Nyt en ole enään mikään parikymppinen kimma, vaan lähentelen kolmeekymppiä. Hyi helkkari. Kamalaa. Ikäkriisi on hirvee ja naamakriisi myös. Olen todennut että nyt täytyy panostaa täysillä omaan ulkomuotoon, tarvii pitää mahdollisimman hyvää huolta itsestään. Varsinkin kasvot vaatii oman huomionsa. Jos nyt aloittaa tarpeeksi ajoissa vanhuudelta pelastamista niin ehkä 10v päästä näyttää vielä ihan hyvältä... ?

Miikka oli järjestänyt mulle yllärin keskiviikoksi. Ihan lapsenhoidosta lähtien. Poika meni tutulle ja turvalliselle hoitajalle yökylään ja mä korkkasin siiderin klo 16.30. Siitä kivassa olotilassa marissisin maailmanomistajan elkein sokokselle, missä M osti mulle lahjaksi uuden hajuveden, mikä on ah, ihan täydellinen, rakastan kaikkia missä on vähänkin vaniljaa, tunnistan heti sellaiset tuoksut :D Sokoksen jälkeen ajettiin hotellille, mistä M oli varannut hieman paremman huoneen eli ns "kaksion", sieltä siis löytyi olohuonekkin. M ilmoitti että pane kivat vaatteet päälle, nätit mutta silti missä on mukava olla, ohjelmaa oli luvassa klo 20-22.30. Ihmettelin pitkään että mikä ihme voi kestää niin pitkään, että mitäköhän se hullu on keksinyt. Hetki ennenkuin poistuttiin huoneesta hän paljasti että meillä pöytä varattuna Turun parhaimmasta ravintolasta Kaskiksesta, mihin on kolmen kuukauden jonot. Miikka sai peruutuspaikan, vaikka siihenkin olisi ollut 100 jonossa.. Koska mulla oli SYNTYMÄPÄIVÄ hahaha! Se oli suorastaan anellu meille paikkaa ja vedonnut just syntymäpäivä yllätykseen :D

Paikka on ihanan rento, maailman parhaimmalla asiakaspalvelulla ja kielen mennessään vievää ruokaa. Taivaallinen paikka, yhtä timanttinen kuin tämä blogiki hahaha, jälkimmäinen oli vitsi. Olen ollut tosi laiska päivittämään blogia koska mun kännysovellus ei toimi, eli en saa lisättyä kuvia kuin vain lähettämällä ne sähköpostiin ja sitten koneella säätäen. Huoh. Enkä esim nyt saanut kaikkia parhaimpia kuvia koska ne on liian isoja sähköpostilla lähetettäväksi. Syömisen jälkeen käytiin yhdellä bissellä ja siitä hotelliin nukkumaan. Kaskiksella on neljän tai kuuden ruuan menu ja kylkeen viinipakettia, joka ruualle saatiin täydellisesti täsmäävä viini. Voi luoja miten täydellistä oli, sen ravintolakokemuksen muistaa pitkään! Turussa ei voi asua jos ei ole edes kerran käyny Kaskiksessa! Aamulla oli paha olo, vaikka määrissä tuli juotua ehkä 0,5l viiniä...  Alussa juotiin lasi shampanjaa. Joka tapaukessa ihan liikaa alkoholia ja olosta kyllä huomasi. Saatiin aamupala huoneeseen, mistä en kyenny syömään muuta kuin palan mustikkapiirakkaa ja viinirypäleet.. niin ja suklaakroisantin..hahah tuli sitä kuitenkin jotain syötyä, senkin läskiperse!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)