torstai 16. helmikuuta 2017

Kuulumiset: peruuntunut matka, sairasloma, koulu

(Kirjoitettu torstai aamuna)
Ulkona on ihana "keväinen ilma". Keväinen siksi koska voi käyttää aurinkolaseja ja mielessä on jo uusien kevätvaatteiden ostaminen ja niistä inspiroituminen. Olen nyt tällä viikolla käynyt pari kertaa tekemässä 5km lenkin, ja tänään taas. Toi aurinko ja kesän tulo antaa niin paljon hyvää mieltä ja ennen kaikkea energiaa pitää raajoja liikkeessä <3 Mä olen just sellainen sään mukaan elijä. Jos sataa vettä niin mikään ei huvita. Meillä on vieläkin joulukoristeita asunnossa.... tulisko joku auttaa niiden kanssa hahaha. Söin muuten eilen vuoden ensimmäistä  mämmiä punaisella maidolla. Kermalla olisi ollut parempaa. Jullekin maistoi, ei kyllä pyytänyt lisää joten ei tainnut olla hänen mieleensä.

Täytyy sanoa että nyt viime aikoina on aivot raksuttanut tuhatta ja sataa. Vaikea nukahtaa, liikaa ajateltavaa ja stressattavaa. Nyt on meneillään liian monta asiaa. Jos mä tästä parista kuukaudesta selviän niin sen jälkeen nautin tuplasti, luvalla ;)
- Miikka oli viime viikolla leikkauksessa ja nyt kolme viikkoa sairaslomalla. Hän ei pysty auttamaan yhtään lapsen kanssa, vaan on lähinnä vuodepotilaana.

Tästä syystä me ei päästä matkalle, mitä suunniteltiin jo viime vuonna. Meidän piti lähteä Dubaihin viikoksi... nice. Pikkasen harmittaa.. olen ollut ulkomailla viimeksi 2015 syksyllä, Rhodoksella. Vittu mä haluan jo johki ulkomaille lataamaan aurinkoenergiaa. No mutta nyt on kuitenkin muutama pienempi reissu tiedossa, äitin kanssa huhtikuussa meidän synnyin kaupunkiin Riikaan ja sitten kesällä jopa kaksi kertaa Amsterdamiin? Ja syksyllä viimeistään etelään!- Mulla alkoi iltakoulu, kaksi kertaa viikossa, kahden kuukauden ajan, läjä etätehtäviä. Kyseessä ihonhoidon tuoteohjaus ja neuvonta. Antaa mulle hyvän pohjan kosmetiikan pariin, tuote-esittelijän töihin.

Ja koska Miikka on toimintakyvytön niin jouduttiin pariksi illaksi pyytää hänen äiti oman työpäivän jälkeen hoitamaan ja nukuttamaan poikaa!! Hänellä oli periaatteessa 12h työpäivät. No mutta jos jotain hyvää tästä pitäisi etsiä niin saipahan hieman harjoitusta pojan nukuttamiseen ja iltarutiineihin. Julius puolestaan nautti vain mummin huomiosta monen tunnin edestä. Mahtavaa! <3

Jotain kivaakin tässä viikossa oli, ystävänpäivä, jolloin menin suoraan koulusta elokuviin katsomaan Fifty shades darkerii, parhaan frendin kanssa. Huippu leffa, oon fiilistelly sitä nyt joka päivä. Se vain jäi mieleen pyörimään.. ne vibat.. tunnelmat, se intohimo!!  Missä on mun mr grey? Sanoin Miikkalle että jättäisin milloin tahansa kaiken, tämän herra Christian Greyn vuoksi... Mä en ole ikinä ennen tuntenut samalla tavalla kenestäkään "hahmosta". Olin ihan sulaa vahaa koko elokuvan ajan. Jos piti ykkösestä niin pitää tästä kakkosestakin, eli suosittelen lämpimästi katsomaan tätä toista tuotosta elokuvasta.Loppu kuusta olen menossa Helsinkiin kauneuskonsulttien myyntikoulutukseen, silloin pitää olla taas joku lastenhoitaja hommattuna... koulutus alkaa jo klo 9, eli hieman vaatii sunnittelua, esim lähdenkö Helsinkiin jo aikaisempana päivänä yms liitennäisiä juttuja.... kaikki on niin hankalaa kun on lapsi ja yrittäjä mies :( 

Eikä tässä kaikki, se isoin juttu mikä on meneillään ja vie eniten aikaa paljastuu myöhemmin ;) Te hämmästytte todella! ;) 

Siis mä olen ihan hullaantunut viiliin?? Mä en ennen välittänyt pätkääkään siitä, koostumuksen vuoksi, ei ollut mitenkään ihmeellistä, tarpeeksi hyvää syödäkseen, ihmettelin jopa mitä varten niitä edes myydään kaupassa, oudoin tuote mihin törmänny suomessa, mutta pari viikkoa sitten ostin ihan kokeilun vuoksi Jullelle maistiaiseks. Hän otti siitä ihan pari pientä lusikallista joten loput jäi mulle ja hauvalle... lopun arvaatte. Ihastuin viiliin ihan yhtäkkiä niin paljon että olen syönyt sitä purkillisen päivässä. Se on aika vähäkalorinen välipalaherkku, grammojen määrään nähden. Purkillisessa on vain  noin 140 kcal, vink vink laihduttajat! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)