torstai 27. huhtikuuta 2017

Draamaa vapun alla

Heipparallaaa! Mä en tie miten ja mistä mutta mä olen kerännyt yhtäkkiä ison kasan lisää lukijoita!?  Ihanaa!  Kyllä se draama ja ihmissuhde kiemurat puree ihmisiin! Loistavaa!

Meillä on ollut Miikkan kaa iha helvetin vaikea vuosi. Saman tien kun vuosi vaihtui niin alkoi tapahtumaan kaikenlaista. Meissä kummassakin on ollu vikaa. Ja liian vähän voimia korjata ongelmia. Kummallakin omat heikkoudet ja kompastuskivet, mihin kompastuu yhä uudelleen ja uudelleen. Kunnes puhkeaa joku suurempi ongelma, ja vasta sen ongelman edessä tajuaa miten arvokasta kaikki on, ja perheen eteen pitää tehdä kaikkensa. Perhe on tärkein <3

Meidän piti viime sunnuntaina viettää ihana perhepäivä Turussa, käydä Sariolan tivolissa ja raflassa syömässä ja hassutella koko loppupäivä <3 Mutta aamupäivällä tapahtui radikaali suunnitelman muutos. Eikä mikään pieni muutos, vaan koko elämä uusiksi. Jätin Miikkan ja lähdin itku kurkussa pojan kanssa kahdestaan Turkuun. Seuraavat päivät meni itkiessä vaan.

Nyt torstaina asiat on paremmin kuin pitkään aikaan. Me ollaan taas yhdessä, ja lupaan antaa kaikkeni tälle parisuhteelle. Mä en halua mitään muuta kuin että perhe olisi kasassa <3 Mä annoin Miikkalle anteeksi hänen virhettä, koska hän on antanut mulle tämän koko yhdessä olon ajan, niin monet kerrat anteeksi, että nyt oli mun vuoro antaa.

Sanoin Miikkalle et joko tää kaikki vierii jatkuvaan alamäkeen, tai sitten me selvitään voittajina, ja loppujen lopuksi ollaan vahvempia kuin koskaan ja joskus mennään naimisiin!

Mä varasin äsken hotellin Amsterdamista, oh god, mä niin odotan tuota reissua. Ollaan parhaan ystävän kanssa lähössä kesäkuussa hiukan rilluttelemaan, ja shoppailemaan. Tai vitustako minä tiedän mitä me siel loppujen lopuksi tehdään, viime reissukin oli melko mielenkiintoinen hahahaa.

Miikkalla on syntymäpäivä lauantaina. Mietin kauan että mitä ihmettä keksin synttäriylläriksi/lahjaksi, mutta eilen sen keksin. Se on ehkä hulluin idea ikinä, mut mä toteutan sen. Hän tulee varmasti arvostamaan sitä ja ennen kaikkea ihmettelemään, niinkuin varmasti moni muukin hahaha!

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan vitun tekopyhältä että oot vaan itkenyt ja itkenyt sitä eroa, mut silti löit ainakin tinderprofiilin pystyyn? Tai ainakin päivitit profiilikuvasta päätellen.

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa, että valitsit "perheen" vaikka jossain postauksessa sanoit ettei ehjä perhe merkkaa sulle mitään. Mikä tosiaan voikin näin olla mutta pojallenne luulen sen merkkaavan aika paljon :) mutta ihan mahtavaa ja niin kun sanoit musta se on aika paljon siistimpää että voi kattoa sen yhden ja saman kanssa mistä kaikesta sitä ollaankaan selvitty ja rämmitty ja välillä tulee pimeää ja välillä valoisampia aikoja! Rakkaus muuttaa muotoaan mitä pidempään ollaan yhdessä ja kummaltakin vaatii sen suhteen eteen erilailla taistelua kuin alkuaikoina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Laittoi ajattelemaan tuo kohta että rakkaus muuttaa muotoaan... näin se taitaa olla, mun vaan täytyy se oppia ja hyväksyä!

   Poista
 3. Mitä sä sille miikkalle keksit synttärilahjaksi? :)

  VastaaPoista
 4. Tatskasin Miikkan nimen mun käteen! :D

  VastaaPoista
 5. Mitä muuta mies voikaan odottaa lahjakseen kuin naisen itselleen ostaman tatuoinnin! Hei oikeesti!!! ��

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)