lauantai 8. huhtikuuta 2017

Riika-loma + paniikkikohtaus..

Lauantai aamu klo 10.10
Odotan että poika menee pihalle vaunuihin päikkäreille ja sitten alan värjäämään juurikasvua pois. Ihan mun ennätys, 5 viikkoa värjäämättä. Sellainen tyvispray on aika kätevä, sillä saa pidennettyä hyvin värjäysväliä.
Miikka käynnisti äsken pakettiautonsa ja lähti töihin pariksi tunniksi. Sillä aikaa mä laitan itseni ja pojan valmiiksi. Poika menee Naantaliin mun äitille leikkimään ja me Miikkan kaa mennään Turun saaristolaismarkkinoita kiertämään, ja ruokaillaan jossain mukavassa raflassa. 
Rege soi ja aurinko pilkistää hieman ujosti, tuolta jostain. Aaww poika anto äsken pusun. Käytiin eilen tekemässä hoitosopimus. Julius menee toukokuun alussa yksityiselle perhepäivähoitajalle. Aivan ihanan oloinen hoitaja/paikka. Koti on sellainen retro, ihan aurajoen rannassa, ei omista televisioo, ruoka on vegaania. Ihan mahtavaa! Paikka noudattaa feeniks järjestön periaatteita, mikä on vielä mulle hieman auki.. ainakin se että eläimiä arvostetaan eikä niitä saa syödä, sopii mulle paremmin kuin hyvin. 
Nyt on jätkä nukkumas, meni mun dödö kädes nukkumaan hahaha. En viitsinyt ottaa pois haha. Mua väsyttää :( Poika meuhkas koko yön, ja nukkus meidän välissä. Hän sai edellispäivänä Turun kämpässä nukkuu mun vieressä joten viime yönäkin oli päästävä viereen <3
Mä lennän ensi viikon tiistaina Riikaan. Matkassa mukana on Julius ja mun äiti. Omg. Ollaan siellä ti-to. Kolme kokonaista päivää ja kaksi yötä. Lähtö on tosi aikaisin ja paluu myöhään yöllä. Reissusta saattaa tulla katastrofaalinen... mun äiti on huippu hauska mutta myös hieman raskas.. se vaan höpöttää ja höpöttää.. ja nauraa minkä kerkiää, omille jutuille :D En ole moneen vuoteen viettänyt äitin kaa aikaa enempää kuin puoli päivää. Voi olla että torstaina olen aika helvetin kypsä, niin äitiin kuin poikaankin hahah! 
Sain eilen paniikkikohtauksen kesken ripsihuollon. Ripsihuollossa on silmät teipattuna kiinni ja viimeinen mitä saisi tehdä niin itkeä. Mä olen aika taitava työntämään kaikki vaikeat asiat pois mielestäni, olemalla jääkuningatar, itsekäs, ilman tunteita, jos tilanne vaatii. Nyt viimeaikoina on ollut niin hektistä etten ole ehtinyt ajattelemaan mitään  syvemmin kunnes eilen sitten kävin pitkäkseni siellä ripsihuollossa, eikä tarvinnut kuin hetken palata totuuteen ja iski sellainen ahdistus että muija sai paniikkikohtauksen. Aamu oli muutenkin kaoottinen kun lastenhoitaja perui yllättäen tulonsa ja ystävä lähetti viestin että sai meiltä oksennustaudin (hänen piti lähteä nyt lauantaina risteilemään), stressin multihuipennus valmiina.

Näin jälkeenpäin huvittaa..  lähinnä minä persoonana. Mä onnistun tekemään ihan yksin omasta elämästä komedista draamaa. Onkoha sellaista sanaa kuin komedista... 
Miikka muuten tokaisi alku viikosta yhtenä iltana aika ihanasti: "Anna vaikka kuinka sä välil oisit vittumainen niin mää niin tykkään susta silti!!"  :D Mä taidan olla tarpeeksi arvaamaton ja näin ollen vastustamaton ;D

Toisaalta en jaksaisi tasapaksua elämää.. tylsistyisin kuoliaaksi. Ainut rutiini mun elämässä on aamupaska.

Minä ja jätkä edellis aamuna <3

1 kommentti:

  1. Ois kiva jos tekisit postausta sun tulevaisuudensuunnitelmista nyt kun äitiysloma loppuu, aiotko palata työelämään, mille alalle ja millainen koulutustausta sulla on, onko suunnitelmissa palata koulun penkille? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)