torstai 18. toukokuuta 2017

Elixia-jäsenyys ja päiväkotiin tutustuminen

Noniin! Täs on tapahtunut kaikenlaista! Muunmuassa:

- Otin mikroblading kulmakarvat, pari viikkoa sitten. Kokemus oli miellyttävä. Vielä en osaa sanoa lopputuloksesta, enkä esittele sen enempää kulmia, koska edessä on vielä kulmien vahvistus/korjaus. Siinä on sellainen takuu että tekijä vahvistaa niitä niin kauan kunnes olen tyytyväinen, eli niin kauan kunnes väri on jäänyt kunnolla ihoon. Tämä toimenpide ei ole kestopigmentointia, vaan väri häviää ihosta noin vuodessa. Ja toinen eroavaisuus on se että kulmat piirretään manuaalisella kynällä, missä on 11-14 pientä terästä, joilla viilletään ihoon haava, ja siihen hierotaan väriainetta. Väriaine on täysin luonnollinen eikä aiheuta haittoja.

- Aloitin Elixialla treenaamisen. Ajattelin että mun on pakko tehdä jotain tänä kesänä, muuten paisun triplasti. Tiedän että tänäKIN kesänä maistuu omalla takapihalla grillatut ribsit, uudet perunat voilla ja bisse. Toi Turun keskusta ja  jokiranta on helvetin petollinen paikka asua. Kaiken lisäksi ruokakuljetus palvelu Wolt on saatanasta :D Eiku siis oikeesti rakastan tätä mahdollisuutta. Mikäs sen kivempaa kuin tilata hyvästä raflasta safkaa, kun on antisosiaalinen fiilis. Tai niinkuin silloin kerran oltiin vatsataudissa kaikki kolmestaan, ja tilattiin kotiin ruokaa ja vielä toisen kerran jälkkäriksi Arnoldista pari donitsia :D

Elixiassa on se mahtava puoli, että siellä on lapsiparkki mahdollisuus. Eli voin treenata millo lystää, eikä tarvitse miettiä lastenhoito politiikkaa. Lapsiparkki on auki noin klo 9.30-12.30 ja 16.15-20.30.

Silloin kun kyseinen kuntokeskus aukesi joskus Turkuun, niin olin ensimmäisiä asiakkaita. Mun hyvä ystävä oli tuolloin siellä töissä, ja treenattiin usein kahdestaan. Muistelen usein, lämmöllä noita aikoja. Silloin oli jotenkin vapautuneempi.. teki asioita mitä ei nyt tulis mielenkää tehdä. Tuollahan on yhteinen spa-osasto. Ennen vanhaan pulahtelin kylmä altaassa, ja lorauttelin pitkän tovin hieromasuihkulla reisistä selluliittia pois, mut nyt kävelen jäykkänä suoraan infrapunasaunaan, istun takariviin ja olen kuin en olisi olemessakaan hahahah.

Silloin kuin otin jäsenyyden niin mun oli pakko saada se samana päivänä, tehtiin se sähköpostin kautta niin sain sen heti voimaan. Noh.... menin sinne.. ahdisti ihan hulluna. Olin siellä yhteensä 25min. Puolet ajasta pukuhuoneessa. Ahdisti ihan hirveästi se ihmismäärä. En uskaltanu mennä mihkää laitteeseen. Tuntui että joku alkaa kyttäämään. Että olen uusi siellä jne yms. Kun ihminen ei ole omalla mukavuus alueella, hänestä muuttuu epävarma. Nykyään menen ilolla treenaamaan. Olen vihdoinkin löytänyt sen kipinän. (Täytyy koputtaa puuta). Treenaaminen on aika koukuttavaa, varsinki ulkonäkökeskeisille ihmisille. Jotenkin sitä vaan tuntee itseään paremmaksi ihmiseksi treenin jälkeen. Aika hassua.... ja nyt ymmärrän miten uudet treenivaatteet voi motivoida. Olen ihmetelly sitä  väittämää aina :D Että mukamassa jotkut vitun vaatteet lisäis treeni-intoa.

Meillä juhlittiin Juliuksen 1 v synttäreitä, viime lauantaina. Huhhuh et tuli syötyä voileipäkakkua ja täytekakkua ja kaikkia muita epäterveellisiä herkkuja. Mulle on tullut kuukaudessa kilo lisää painoa. Sen jälkeen kun oltiin pääsiäisen aikoihin Riikassa, siitä lähti paino nousemaan, kun koko ajan oli jotain ihmeen kissanristiäisiä ja vappua. Eilen tultiin äitin kanssa laiva risteilyltä... buffa oli kova juttu. Voin kertoa :D Hyi saakeli muuten sitä buffan sushia. Aliarvoista kamaa :D Siis se riisi on valmistettu varmaan puuroriisistä :D Lisään synttäreistä kuvia, jossain vaiheessa.
- Oltiin tänään tutustumassa päiväkotiin. Poika aloittaa siellä 1.6. Juu, päikkykin on ehtinyt vaihtumaan, heh, kaikenlaista.

Kaikenlaista tosiaankin... Äitienpäivänä heräsin klo 12, valmiiseen aamupala pöytään. Oli kuule pekonia ja mansikoita. Sain nukkua 12h yöunet. Teki aika makeeta, ja M vaihto kaikki vaipat siltä päivältä :D Ja sain syödä äitienpäivä lounaan rauhassa, anopilla.

Mulla on 26.5 ensimmäinen työkeikka ikuisuuksiin. Promoa. Kui siistii!! Rakastan sitä duunia <3Mun elämä oli täyttä helvettiä maaliskuusta lähtien kun ei ollut omaa parkkipaikkaa kotipihalla, Turun kämpässä. Jouduin aina maksaa parkkimaksua ja kävelemään liian monta metriä kotiin, viereiseltä kadulta. No nyt sitten vihdoin mun kullalle löytyi paikka. Ei ollut mukavaa sateessa työnnellä rattaita, rattaissa 10kg apinan poikanen, kädessä kauppakassi, ja pari muuta kassia... ja aina sama rumba. Nyt on auto alakerrassa. Edit: ei se ollut niin kamalaa. Ihmettelen vaan kun ei silloin aikaisemmin mukamassa taloyhtiöllä ollut tarjota yhtään parkkia, ja nyt olisi ollut parikin vapaana.

Adios! Kommentoikaa apinat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)